Piure de cartofi la cuptor cu parmezan și pesmet
Reteta coapte piure de cartofi cu parmezan și pesmet poate fi făcută în aproximativ 55 de minute. Această rețetă servește 8 și costă 1,08 USD pe porție. Această garnitură are 434 calorii, 15g de proteine, și 22g de grăsime pe porție. Este adus la tine de Foodnetwork. Un amestec de parmezan, unt, cartofi roșii și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 37 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunoștinței eveniment. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Piure de napi și cartofi cu pesmet de hrean, Piure de cartofi la cuptor, cu Pancetta, parmezan și pesmet, și Usturoi Parmezan Stil Piure De Cartofi La Cuptor.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F. Acoperiți un vas de copt de 13 pe 9 pe 2 inci cu 1 lingură de unt și puneți-l deoparte.
Gatiti cartofii intr-o oala mare cu apa sarata clocotita pana cand sunt foarte fragede, aproximativ 15 minute.
Scurgeți; întoarceți cartofii în aceeași oală și amestecați bine.
Se amestecă laptele și untul topit.
Se amestecă mozzarella și 3/4 cană de parmezan. Condimentează, după gust, cu sare și piper.
Transferați cartofii în vasul de copt pregătit. Se amestecă pesmetul și restul de 1/4 cană de parmezan într-un castron mic pentru a se amesteca.
Presărați amestecul de pesmet peste piureul de cartofi. Rețeta poate fi pregătită până în acest moment cu 6 ore înainte; acoperiți și răciți.
Coaceți, neacoperit, până când toppingul este maro auriu, aproximativ 20 de minute.