Piure de cartofi dulci cu condimente de toamnă
Piureul de cartofi dulci cu condimente de toamnă ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 8 porții cu 184 calorii, 2G de proteine, și 6g de grăsime fiecare. Pentru 61 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 40 de minute. Dacă aveți zahăr brun, conserve de piersici, garnitură: gingersnaps și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 28%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Piure de cartofi dulci cu condimente marocane, Piure Cremos De Cartofi Cu Condimente Calde, și Cartofi Dulci Cu Edamame Și Condimente De Toamnă.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 cu suportul cuptorului la 8 inci de căldură. Perforați cartofii de mai multe ori cu o furculiță; așezați cartofii pe raftul cuptorului și așezați o bucată de folie de aluminiu pe raftul de dedesubt pentru a prinde picături.
Coaceți cartofii 40 de minute sau până se înmoaie. Se răcește ușor (aproximativ 10 minute).
Se curăță cartofii și se presează printr-un ricer sau se pasează cu un masher de cartofi până se omogenizează. (Nu folosiți un mixer sau un robot de bucătărie.) Se amestecă conservele și următoarele 9 ingrediente până se omogenizează bine. Puneți amestecul de cartofi dulci într-un 2 1/2-qt ușor uns. vas de copt.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când este fierbinte.
Adus la masă de Castelul Sheri (adaptat din noua carte de bucate Southern Garden).