Piure de cartofi cu șuncă

Piure de cartofi cu șuncă
Piure de cartofi cu șuncă necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD per porție. Această garnitură are 391 de calorii, 17 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână unt, șuncă, fulgi de porumb și alte câteva ingrediente, le puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 46%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Ham N Cheese Mashed Potatoes, Ham & Cheese & Onion Mashed Potatoes și Another Mock Mashed Potatoes (piure de conopidă)-low Carb.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați ceapa și 1 lingură de unt. Se pune la microunde, descoperit, la putere maximă timp de 2 minute sau până când se înmoaie, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se adauga cartofii, sunca, ceapa sare si piper; amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
3
Transferați într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
4
Se presară cu brânză și fulgi de porumb; se punctează cu untul rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De PorumbFulgi De Porumb
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
5
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 15 minute sau până când se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista