Piure de cartofi cu șuncă
Piure de cartofi cu șuncă necesită aproximativ 25 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4 și costă 1,36 USD per porție. Această garnitură are 391 de calorii, 17 g de proteine și 14 g de grăsime per porție. Dacă aveți la îndemână unt, șuncă, fulgi de porumb și alte câteva ingrediente, le puteți face. Doar puțini oameni au făcut această rețetă și aș spune că s-a potrivit. Ziua Recunoștinței va fi și mai specială cu această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 46%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Ham N Cheese Mashed Potatoes, Ham & Cheese & Onion Mashed Potatoes și Another Mock Mashed Potatoes (piure de conopidă)-low Carb.
Instrucțiuni
Într-un castron mare care poate fi utilizat în cuptorul cu microunde, combinați ceapa și 1 lingură de unt. Se pune la microunde, descoperit, la putere maximă timp de 2 minute sau până când se înmoaie, amestecând o dată.
Se adauga cartofii, sunca, ceapa sare si piper; amesteca bine.
Transferați într-un 1-1/2-qt uns. vas de copt.
Se presară cu brânză și fulgi de porumb; se punctează cu untul rămas.
Coaceți, descoperit, la 375° timp de 15 minute sau până când se încălzește.