Piure De Cartofi Cu Varză Murată
Sauerkraut piure de cartofi este o farfurie care servește 5. O porție conține 251 calorii, 6g de proteine, și 13g de grăsime. Pentru 42 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 97 ar spune că a lovit locul. Este perfect pentru Ziua Recunoștinței. Un amestec de ceapă, apă, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de extraordinar scor spoonacular de 36%. Piure De Conopidă Cu Caserolă De Varză Murată, Un alt piure de cartofi (piure de conopidă) - low Carb, și Un alt piure de cartofi (piure de conopidă) - low Carb sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați apa, laptele, untul și sarea; aduceți la fierbere. Se amestecă fulgii de cartofi.
Se ia de pe foc; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Între timp, într-o tigaie mică acoperită cu spray de gătit, gătiți ceapa la foc mediu până se înmoaie. Se amestecă varza murată în cartofi; se presară cu ceapă și slănină.