Piure de cartofi cu brânză și păstârnac

Piure de cartofi cu brânză și păstârnac
Piure de cartofi cu brânză și păstârnac este o rețetă fără gluten cu 6 porții. Această garnitură are 386 de calorii, 12 g de proteine și 20 g de grăsime per porție. Pentru 1,18 USD per porție, această rețetă acoperă 17% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Taste of Home. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Un amestec de piper măcinat grosier, cartofi, sare și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun de Ziua Recunoștinței. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Cu un scor de lingură de 44%, acest fel de mâncare este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piure de cartofi cu păstârnac, Piure de cartofi cu păstârnac și hrean și piure de cartofi cu păstârnac.

Instrucțiuni

1
Spălați cartofii și tăiați-i în 1 inch. bucăți; puneți într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Se adauga pastarnacul, baconul, untul, sarea, sare condimentata si piper; arunca pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
3
Transferați pe un 15 inchi uns. x 10 inchi. x 1 inch. tava de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
4
Coaceți la 425° timp de 40-45 de minute sau până când păstârnacul este fraged, amestecând o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Într-un castron mare, pasează amestecul de cartofi cu brânză Havarti, parmezan, smântână și arpagic. Se amestecă brânză albastră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
HavartiHavarti
Struguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, OpționalStruguri Roșii, Fructe Stelate Feliate și Ierburi Proaspete Asortate, Opțional
(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)(de Preferință Bumble Bee Prime File Solid Albacore)
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții6
Scor De Sănătate10
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista