Piure De Cartofi

Piureul de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 1g de grăsime, și un total de 60 de calorii. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. Această rețetă este plăcută de 101 gurmanzi și bucătari. Un amestec de pudră de usturoi, cartofi Bruni, fulgi de ceapă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Ziua Recunostintei va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 68%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere. Între timp, tăiați cartofii în cuburi de 1 inch, lăsând pielea pentru nutrienți adăugați (opțional).
Adăugați cartofii în apa clocotită, acoperiți și gătiți până se înmoaie furculița, aproximativ 3 minute.
Scurgeți cartofii și reveniți în oală.
Adăugați lapte fără lapte, praf de usturoi și fulgi de ceapă. Folosind un mixer electric, bateți cartofii până devin pufoși.
Adăugați lapte suplimentar non-lactat, după cum este necesar, pentru a obține textura potrivită. Gustați, adăugând mai mult usturoi, ceapă plus sare și piper după dorință. Informații Nutriționale
20gfibre dietetice6. 20gzahări7gproteine6.20g