Piure De Busuioc De Cartofi
Piureul de busuioc de cartofi ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă face 5 porții cu 230 calorii, 12g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de busuioc, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un gluten gratuit și FODMAP prietenos dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 70%. Acest scor este solid. Încercați Busuioc De Cartofi Pur, Gatiti cartea: busuioc de cartofi pur Unixte, și Păstrăv curcubeu cu piure de mazăre de busuioc pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Aduceți o oală mare cu apă sărată la fierbere și umpleți un castron cu apă cu gheață.
Adăugați frunzele de busuioc în apa clocotită și gătiți exact 15 secunde.
Scoateți busuiocul cu o lingură pliată și aruncați imediat frunzele în apa cu gheață pentru a seta culoarea verde strălucitor.
Se scurge și se lasă deoparte.
Cojiți cartofii și tăiați-i în sferturi.
Adăugați cartofii în aceeași oală cu apă clocotită și reveniți la fierbere. Gatiti cartofii timp de 20 pana la 25 de minute, pana cand sunt foarte fragede.
Se scurge bine, se întoarce în cratiță și se aburește la foc mic până se evaporă orice apă rămasă.
Într-o cratiță mică la foc mediu, încălziți brânza jumătate și jumătate și parmezanul până când crema se fierbe.
Așezați busuiocul într-un robot de bucătărie echipat cu lama de oțel și piureul.
Adăugați amestecul de cremă fierbinte și procesați până se omogenizează.
Cu un mixer portabil cu atașamentul bătătorului, bateți cartofii fierbinți în oală până când sunt rupți. Adăugați încet crema de busuioc fierbinte, sarea și piperul și bateți până se omogenizează. Dacă cartofii trebuie reîncălziți, acoperiți și gătiți ușor la foc mic timp de câteva minute.
Se toarnă într-un bol de servire, se presară cu parmezan suplimentar, se condimentează după gust și se servește fierbinte.