Pittsburgh Stil Ciobit Sunca Barbeque

Pittsburgh Stil Ciobit Sunca Barbeque
Pittsburgh stil ciobit sunca Barbeque ar putea fi o reteta buna pentru a extinde caseta de reteta felul principal. Pentru 88 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție conține 404 calorii, 26g de proteine, și 19g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap dieta. Această rețetă de la Toateretete are 37 de fani. Mergeți la magazin și ridicați zahăr brun, sos de chili, șuncă cioplită și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până zahăr brun ai putea urma acest curs principal cu Briose cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 67%. Rețete similare includ Sunca Gratar Sandwich-Uri Pittsburgh Stil, Sos De Grătar În Stil Ranch, și Sos Barbeque În Stil Missouri.

Instrucțiuni

1
Amestecați sosul de chili și zahărul brun într-o tigaie mare la foc mediu până când zahărul s-a dizolvat și amestecul a ajuns la foc mic. Se amestecă șunca; aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt3 Linguri Muraturi De Marar Tocate Marunt
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)(alegeți Aroma: Elvețian Original, Ardei Jalapeno, Usturoi și Ierburi Sau Piper Parmezan)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Se servește fierbinte.
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții12
Scor De Sănătate9
Revista