Pita-sa-la-dip

Pita-sa-la-dip
Dacă aveți aproximativ 30 minute pentru a petrece în bucătărie, Pita-sa-la-dip ar putea fi un spectaculos pescatarian rețetă pentru a încerca. Pentru $1.13 pe portie, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 163 calorii. Această rețetă servește 10. Acesta funcționează bine ca un Hor d ' oeuvre la prețuri accesibile. Dacă aveți la îndemână chipsuri de pita, brânză de usturoi și ierburi, condimente de pasăre și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor este destul de rău. Încearcă Baie mediteraneană cu chipsuri de Pita, Chipsuri De Pita Cu Baie De Castraveți, și Baie de iaurt cu castraveți cu chipsuri de Pita pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 500 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Aruncați ceapa cu ulei de măsline extravirgin, cimbru, sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
3
Combinați cu hamsii și prăjiți 20 de minute, întorcându-vă o dată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
HamsiiHamsii
4
Transferați ceapa într-un procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Procesați ceapa cu măsline și brânză până se omogenizează. Reglați condimentele și transferați amestecul într-un castron și garnisiți cu o mulțime de arpagic tocat. Dip Surround cu chips-uri pita.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri PitaChipsuri Pita
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute VerziCutie De Fasole Prajita Si Ardei Iute Verzi
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Vinul spumant și spumantul ros euro sunt alegeri excelente pentru Antipasti. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Castelul Ste. Michelle Riesling cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Chateau Ste. Michelle Riesling
Chateau Ste. Michelle Riesling
Riesling-ul nostru din Columbia Valley este un amestec de Riesling din întreaga Vale Columbia din Washington. Scopul nostru este de a crea un Riesling răcoritor, aromat, mediu-uscat vintage după vintage. Vinul oferă arome clare de mere și arome cu note minerale subtile. Acesta este" Riesling-ul nostru de zi cu zi", care este o plăcere de băut și ușor de asortat cu o varietate de alimente.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții10
Scor De Sănătate0
Revista