Piruete cu lămâie
Reteta Piruete cu lamaie se poate face in aproximativ 1 ora si 35 de minute. O porție conține 75 de calorii, 1 g de proteine și 5 g de grăsimi. Pentru 10 cenți per porție, obțineți un aperitiv care servește 60. Un amestec de înveliș de bomboane, extract de lămâie, coajă de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este necesar pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. În general, această rețetă câștigă un scor imbunătățibil de 7%. Încercați Lemon Charlottes cu Lemon Curd și Lemon Curd confiate, Lemon Charlottes cu Lemon Curd și Candied Lemon Coel și Baking with Dorie: Lemon-Lemon Lemon Cream pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Folosind un creion, desenați trei de 3 inci. cercuri pe o foaie de hârtie de pergament.
Așezați hârtie, cu semnul creionului în jos, pe o foaie de copt; pus deoparte.
Într-un castron mare, bate albușurile la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul, câte 1 lingură, la maxim până se formează vârfuri tari. Se amestecă untul, coaja de lămâie și extractele. Se bate treptat faina pana se omogenizeaza.
Întindeți 2 lingurițe de aluat peste fiecare cerc.
Coaceți la 400° timp de 4-6 minute sau până când marginile se rumenesc ușor.
Lucrând rapid, slăbiți fursecurile din hârtie de pergament cu o spatulă subțire și rulați. Repetați cu aluatul rămas.
Într-un cuptor cu microunde, topește stratul de bomboane; se amestecă până la omogenizare. Înmuiați fiecare fursec pe jumătate, lăsând să se scurgă excesul.
Se aseaza pe hartie cerata si se presara cu nuca de cocos.
Se lasa sa stea pana se fixeaza. Depozitați într-un recipient etanș.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti funcționează foarte bine cu vinul spumant și spumosul rozé. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu mâncarea și completează o varietate de arome. Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru cu o evaluare de 4,7 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 80 de dolari pe sticlă.
Billecart-Somon Blanc de Blancs Grand Cru
Spuma fină de bule delicate însoțește elegant strălucirile culorii sale aurii. Un cuvée care te va surprinde prin intensitatea sa pura a aromelor de fructe uscate, migdale si alune proaspete amestecate cu cele din fructe cu pulpa alba. Senzația de cremoasă a bulei asociată aromelor de brioșă cu unt și aromelor minerale. Finisaj persistent cu o dulceață proaspătă și elegantă. Această sticlă grozavă va face o căsătorie perfectă cu caviar sau stridii fine, dar și cu pește și fructe de mare la grătar.