Pimiento macaroane și brânză
Pimiento macaroane și brânză necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 8. O porție conține 520 calorii, 25g de proteine, și 20g de grăsime. Pentru $1.34 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca un fel principal destul de ieftin. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Dacă aveți cremă de brânză, unt, făină și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a consuma pastele, puteți urma acest fel principal cu Paste De Desert Cu Ciocolată ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Macaroane-și-pimiento mușcături de brânză, Macaroane și brânză-home made macaroane și brânză este un aliment confort, care este greu de învins. Puteți pune deoparte macaroanele preambalate și brânza la magazin, și Boston Market Macaroni and Cheese-uita lucrurile în caseta albastră, să ia câteva minute mai mult, și servi o casă gustoase făcut macaroane și brânză.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Pregătiți pastele cellentani conform instrucțiunilor pachetului.
Între timp, topiți 2 linguri. unt într-un cuptor olandez la foc mediu. Treceți treptat în făină; gatiti, amestecand constant, 1 minut. Amestecați treptat laptele și laptele evaporat până se omogenizează; gătiți, amestecând constant, 8 până la 10 minute sau până se îngroașă ușor.
Bateți brânză, sare și 1/8 linguriță. ardei roșu măcinat până la neted.
Se ia de pe foc și se amestecă șuncă, pimiento și paste.
Turnați amestecul de paste într-un vas de copt de 13 x 9 inci acoperit cu spray de gătit. Se amestecă împreună cereale zdrobite, 1 lingura. unt topit și restul de 1/8 linguriță. ardei roșu măcinat;se presară peste amestecul de paste.
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când sunt aurii și bulbucate.
Lăsați să stea 5 minute înainte de servire.
Notă: Am testat cu Barilla Cellentani.