Pilau de pui la cuptor

Pilau de pui la cuptor
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pilau de pui la cuptor. Această rețetă servește 4 și costă 4,24 USD pe porție. O porție conține 947 calorii, 59G de proteine, și 34G de grăsime. Un amestec de nuci de pin, frunze de coriandru, turmeric și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 40 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 92%, ceea ce este excelent. Pui Pilau, Pui-și-Collards Pilau, și Cârnați de pui și afumați Pilau sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 200C / ventilator 180C / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Pe plită, prăjiți nucile de pin într-o caserolă ignifugă, scoateți-le și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Caserola Fel De MâncareCaserola Fel De Mâncare
3
Încălziți uleiul în caserolă și înmuiați ceapa cu turmericul timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TurmericTurmeric
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
4
Adăugați coapsele de pui și gătiți timp de 3-4 minute până se rumenesc peste tot. Sfat în orez, sultane și 700ml stoc, apoi se aduce la fierbere. Acoperiți cu un capac și coaceți la cuptor timp de 20 de minute, verificând la jumătate și adăugând mai mult stoc, dacă este necesar. Gatiti pana cand puiul este gata si orezul este fraged. Condimentați după gust, apoi amestecați nucile de pin prăjite și serviți presărate cu coriandru proaspăt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
Pancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau TocatePancetta Sau Guanciale, Tăiate în Bastoane Subțiri Sau Tocate
1 1/2 Kg De Creveți Mari U-121 1/2 Kg De Creveți Mari U-12
Stafide AuriiStafide Aurii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si PiperFiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții4
Scor De Sănătate40
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista