Pilau de pui cu o oală și năut
Pilau de pui cu o oală și năut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 469 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 334 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, coapse de pui, orez brun ușor de gătit și căței de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 98%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Pilau, Pui-și-Collards Pilau, și Pilau de pui la cuptor.
Instrucțiuni
Încălziți o tigaie mare, cu capac sau o caserolă rezistentă la AM și adăugați uleiul. Se prăjesc coapsele de pui timp de 2 minute, întorcându-se la jumătatea gătitului, până se colorează ușor, apoi se ridică pe o farfurie.
Adăugați prazul în tigaie și amestecați timp de 3 minute, apoi adăugați usturoiul și vârful în năut, cea mai mare parte din coaja de lămâie și orez. Se amestecă până se amestecă bine.
Cuibărește puiul în amestecul de orez.
Se toarnă peste stoc și se condimentează ușor. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 20 de minute până când puiul este aproape gătit și orezul a absorbit aproape tot lichidul. Așezați broccoli deasupra orezului, acoperiți și continuați să gătiți până când orezul și broccoli sunt fragede și puiul gătit.
Se presară cu coaja de lămâie rămasă pentru a servi.