Pilau de pui cu o oală și năut

Pilau de pui cu o oală și năut
Pilau de pui cu o oală și năut ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 469 calorii, 33g de proteine, și 12g de grăsime pe porție. Pentru $2.1 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 334 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ulei de măsline, coapse de pui, orez brun ușor de gătit și căței de usturoi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. În general, această rețetă câștigă o scor extraordinar spoonacular de 98%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Pui Pilau, Pui-și-Collards Pilau, și Pilau de pui la cuptor.

Instrucțiuni

1
Încălziți o tigaie mare, cu capac sau o caserolă rezistentă la AM și adăugați uleiul. Se prăjesc coapsele de pui timp de 2 minute, întorcându-se la jumătatea gătitului, până se colorează ușor, apoi se ridică pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână1/2 Cană Plus 2 Lingurițe De Smântână
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați prazul în tigaie și amestecați timp de 3 minute, apoi adăugați usturoiul și vârful în năut, cea mai mare parte din coaja de lămâie și orez. Se amestecă până se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
(și Numai Porții)(și Numai Porții)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
3
Cuibărește puiul în amestecul de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4
Se toarnă peste stoc și se condimentează ușor. Acoperiți și gătiți la foc mic timp de 20 de minute până când puiul este aproape gătit și orezul a absorbit aproape tot lichidul. Așezați broccoli deasupra orezului, acoperiți și continuați să gătiți până când orezul și broccoli sunt fragede și puiul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat1 Lingura Busuioc Proaspat Tocat Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime1 Kilogram De Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inchi Lungime Pe 2 Inchi Latime
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
5
Se presară cu coaja de lămâie rămasă pentru a servi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate60
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista