Pilaf de orz cu inimi de anghinare ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 497 calorii, 17g de proteine, și 22g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați parmezan, pesto comercial, năut și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, care este solid. Încercați Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado, Mini inimi de anghinare la grătar cu spanac cu conținut scăzut de grăsimi și baie de anghinare, și Pilaf De Orz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 3 ingrediente într-o cratiță medie. Aduceți la fierbere; gatiti 3 minute. Acoperiți, reduceți focul și fierbeți 8 minute sau până se înmoaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
2
În timp ce orzul gătește, încălziți uleiul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare; adăugați anghinare și usturoi. Saut 3 minute, amestecând frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Orz
Usturoi
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se amestecă pesto, suc de lămâie și naut în orzul gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Lămâie
Năut
Orz
Mazăre Proaspătă Decojită Sau Mazăre Organică Congelată Decongelată
4
Serviți amestecul de anghinare peste orz; se acoperă cu brânză.