Pilaf De Boabe De Grâu Din Sud-Vest
Nevoie de o farfurie vegană? Pilaf de boabe de grâu din sud-vest ar putea fi o super rețetă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 59 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 200 de calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Un amestec de suc de lămâie, sare, jicama și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Pilaf De Boabe De Grâu Cu Ciuperci, Pilaf de orez și boabe de grâu cu spanac pentru copii, și Pilaf De Orez Sud-Vestic.
Instrucțiuni
Așezați boabele de grâu într-un castron mediu; acoperiți cu apă până la 2 inci deasupra boabelor de grâu. Acoperiți și lăsați să stea 8 ore.
Așezați boabele de grâu într-o cratiță medie; acoperiți cu apă până la 2 inci deasupra boabelor de grâu. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și gătiți, neacoperit, 1 oră sau până se înmoaie.
Se scurge și se lasă deoparte.
Tăiați ardeii iute pe jumătate pe lungime; aruncați semințele și membranele.
Așezați jumătățile de chile, cu pielea în sus, pe o foaie de copt căptușită cu folie; aplatizați cu mâna. Fierbeți ardeii iute 8 minute sau până se înnegresc.
Puneți ardeii iute într-o pungă de plastic cu fermoar și sigilați; lăsați să stea 10 minute. Cojiți ardeii iute și tocați.
Combinați ardeii iute, boabele de grâu, ardeiul gras și următoarele 8 Ingrediente (ardeiul gras prin fasole) într-un castron mare; se amestecă bine.
Se servește răcit sau la temperatura camerei.
Garnisiți cu crenguțe de coriandru, dacă doriți.