Piersici La Grătar Cu Zahăr Brun
Piersicile la grătar cu zahăr brun sunt un fără gluten garnitură. Această rețetă servește 5 și costă 81 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 12g de grăsime, și un total de 242 calorii. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 15 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână înghețată vanillan, zahăr brun, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 15%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare includ Piersici la grătar cu sos de zahăr brun, Piersici la grătar cu zahăr brun pecan crumble, și Piersici la grătar cu sirop de zahăr brun vanilat.
Instrucțiuni
Preîncălziți grătarul sau tigaia la grătar la mediu. Într-un castron mic, amestecați zahărul și scorțișoara.
Periați ușor partea tăiată a piersicilor cu unt.
Așezați piersicile tăiate în jos pe grătar și gătiți până când apar urme de grătar, 3 până la 4 minute.
Ungeți ușor fundul cu untul rămas și întoarceți piersicile.
Presărați amestecul de zahăr peste partea tăiată a piersicilor, acoperiți grătarul și gătiți până când zahărul s-a topit și caramelizat și piersicile sunt ușor străpunse cu un cuțit ascuțit, cu 3 până la 6 minute mai mult.
Serviți imediat, cu înghețată, dacă doriți.