Piersici caramelizate cu miere și zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersici caramelizate cu miere și zmeură. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.0 pe portie. O porție conține 782 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetărie, suc de lămâie, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de tigaie cu rozmarin și porumb cu miere cu piersici caramelizate, Piersici braconate cu zmeură, și Piersici la grătar cu zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Albiți piersicile în apă clocotită timp de 1 până la 2 minute.
Se ia de pe foc și se transferă piersicile pe o farfurie pentru a se răci. Între timp, într-o cratiță medie, combinați apa și zahărul granulat și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul se dizolvă. Curățați piersicile și adăugați-le în siropul de zahăr fierbinte.
Lăsați-le să se răcească complet în sirop, întorcându-le o dată sau de două ori.
Într-un mini robot de bucătărie, piureați 1/2 cană de zmeură cu zahărul cofetarilor, sucul de lămâie și vanilia. Se strecoară piureul într-un castron mic și se dă la frigider până este nevoie.
Într-o tigaie mare antiaderentă, combinați mierea și untul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se omogenizează, aproximativ 5 minute.
Adăugați piersicile și întoarceți până când sunt acoperite.
Transferați piersicile în vase și puneți o lingură de înghețată de vanilie lângă fiecare. Puneți o parte din piureul de zmeură peste piersici și înghețată.
Garnisiți cu zmeura rămasă și crenguțele de mentă și serviți imediat.