Piersici caramelizate cu miere și zmeură

Piersici caramelizate cu miere și zmeură
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piersici caramelizate cu miere și zmeură. Această rețetă fără gluten servește 4 și costă $3.0 pe portie. O porție conține 782 calorii, 5g de proteine, și 20g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de zahăr de cofetărie, suc de lămâie, zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de tigaie cu rozmarin și porumb cu miere cu piersici caramelizate, Piersici braconate cu zmeură, și Piersici la grătar cu zmeură pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Albiți piersicile în apă clocotită timp de 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Se ia de pe foc și se transferă piersicile pe o farfurie pentru a se răci. Între timp, într-o cratiță medie, combinați apa și zahărul granulat și aduceți la fierbere, amestecând până când zahărul se dizolvă. Curățați piersicile și adăugați-le în siropul de zahăr fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Elixir GElixir G
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
3
Lăsați-le să se răcească complet în sirop, întorcându-le o dată sau de două ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
4
Într-un mini robot de bucătărie, piureați 1/2 cană de zmeură cu zahărul cofetarilor, sucul de lămâie și vanilia. Se strecoară piureul într-un castron mic și se dă la frigider până este nevoie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
5
Într-o tigaie mare antiaderentă, combinați mierea și untul și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până se omogenizează, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
6
Adăugați piersicile și întoarceți până când sunt acoperite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
7
Transferați piersicile în vase și puneți o lingură de înghețată de vanilie lângă fiecare. Puneți o parte din piureul de zmeură peste piersici și înghețată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inghetata Stick De Menta, MoaleInghetata Stick De Menta, Moale
Piure De ZmeurăPiure De Zmeură
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
8
Garnisiți cu zmeura rămasă și crenguțele de mentă și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie1 Pachet (19,6 Uncii) Tort Congelat Strat De Vanilie
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista