Adăugați apă, ou, ulei și sare la bine și bateți cu grijă împreună cu o furculiță fără a încorpora făină. Continuați să amestecați cu o lingură de lemn, încorporând treptat făină, până se formează un aluat moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Transferați aluatul pe o suprafață ușor făinată și frământați, pudrând cu făină după cum este necesar pentru a împiedica aluatul să se lipească, până când este neted și elastic, aproximativ 8 minute (aluatul va fi foarte moale). Răsturnați un castron peste aluat și lăsați să stea la temperatura camerei 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
3
Faceți umplutura în timp ce aluatul stă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 1/2 Căni De Mazăre Congelată, Amestec De Porumb, Ceapă, Ardei Roșu și Fasole Neagră
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
1
până se înmoaie, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Scurgeți cartofii, apoi transferați într-un castron împreună cu brânză, sare, piper și nucșoară și amestecați cu un masher de cartofi sau un mixer electric portabil la viteză mică până la omogenizare.
3
Când piureul de cartofi este suficient de rece pentru a fi manevrat, scoateți o linguriță rotunjită și rulați ușor într-o bilă între palmele mâinilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Masher De Cartofi
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
4
Transferați mingea pe o farfurie și păstrați-o acoperită cu folie de plastic în timp ce faceți încă 47 de bile în același mod (va rămâne puțină umplutură).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
5
Faceți topping de ceapă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1
Se ia de pe foc și se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Margarină Pareve, Topită
2
Formați și gătiți pierogii
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
1
Transferați pierogi pe un prosop de bucătărie ușor făinat (nu pânză de pământ) și acoperiți cu un alt prosop. Formați mai multe pierogii în același mod.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
2
Aduceți o oală de 6 până la 8 litri de apă sărată
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
3
la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță Amestec De Condimente Pentru Sazon
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Adăugați jumătate din pierogies, amestecând o dată sau de două ori pentru a le împiedica să se lipească și gătiți la 5 minute de când pierogies plutesc la suprafață.
5
Transferați ca gătit cu o lingură cu fante în topping de ceapă și aruncați ușor pentru a acoperi. Gatiti pierogiile ramase in acelasi mod, transferandu-le in ceapa. Reîncălziți pierogies în topping de ceapă la foc mic, aruncând ușor pentru a acoperi.
6
Transfer as cooked with a slotted spoon to onion topping and toss gently to coat. Cook remaining pierogies in same manner, transferring to onions. Reheat pierogies in onion topping over low heat, gently tossing to coat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore