Piept dulce și acru

Piept dulce și acru
Pieptul dulce și acru ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.98 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 10 porții cu 283 calorii, 29G de proteine, și 13g de grăsime fiecare. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. Este o destul de ieftin rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, piper, stafide și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. 9 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Piept dulce și acru, Piept dulce și acru, și Piept dulce și acru.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 300 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Se usucă pieptul și se presară cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
3
Încălziți 1 lingură de ulei la foc mediu-mare într-un cuptor olandez sau o oală de fiert. Căutați pieptul până se rumeneste, 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Kilogram Pulpe De Pui1 Kilogram Pulpe De Pui
4
Transferați pieptul pe o farfurie.
5
Adăugați restul de 1 lingură de ulei în oală și gătiți ceapa, amestecând de câteva ori, până se înmoaie, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
6
Adăugați usturoiul și gătiți, amestecând, timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
7
Adăugați sosul de roșii, bulionul, zahărul brun, 1/3 cană de oțet, stafidele, boabele de piper și ienibaharul și amestecați pentru a se combina bine. Aduceți amestecul la fierbere, întoarceți pieptul și orice sucuri acumulate în oală, lingurați o parte din amestecul de roșii-oțet peste piept, acoperiți bine și transferați la cuptor. Gatiti pana cand pieptul este fraged cu furculita, 2 1/2 pana la 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Sifon Crema DieteticaSifon Crema Dietetica
Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 InchCartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)1/2 C Zahăr Granulat (turbinado Sau Zahăr Organic Din Trestie)
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
8
Scoateți pieptul din cuptor, transferați carnea pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 10 până la 20 de minute sau, dacă serviți mai târziu, acoperiți și refrigerați carnea și sosul timp de câteva ore sau peste noapte. Când sunteți gata de servit, tăiați carnea împotriva bobului în felii groase de 1/4 inch. Se amestecă restul de 1 lingură de oțet în sosul cald. Întoarceți pieptul feliat în sos până se încălzește, apoi serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Brisket funcționează foarte bine cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ai putea încerca este Lagier Meredith Syrah. Are 4,5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 53 de dolari.
Lagier Meredith Syrah
Lagier Meredith Syrah
Syrah-ul nostru a fost descris ca având un picior în nordul Rh-ului și un picior în nordul Californiei. Aroma este o reminiscență a Rh-ului nordic cu aromele sale de condimente și piper alb și violet, dar are mai mult extract și corp. În multe vinuri roșii, culoarea mare înseamnă de obicei tanin mare, dar (din motive pe care s-ar putea să nu le înțelegem niciodată) vinul nostru nu este aspru tanic, așa că bea bine când este tânăr.
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții10
Scor De Sănătate11
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista