Piept De Vițel Fiert Umplute
Piept de vițel fiert umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 686 calorii, 61G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,59 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Piept de vițel fiert cu umplutură de cartofi și ceapă, Piept de vițel fiert cu ierburi, Pernod și roșii, și Piept fiert de vițel cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Înveliți o tigaie mare pe partea dreaptă cu ulei de măsline. Zdrobiți 2 din căței de usturoi întregi cu călcâiul mâinii și aruncați-i în tigaie cu un vârf de piper roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu-mare. Când usturoiul este maro auriu și foarte aromat, scoateți-l din tigaie și aruncați-l, și-a îndeplinit destinul de usturoi.
Adăugați spanacul în tigaie, amestecați pentru a acoperi uleiul și condimentați cu sare. Acoperiți tigaia și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Scoateți capacul din tigaie și amestecați spanacul, ar trebui să fie ofilit. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar.
Transferați spanacul într-o strecurătoare de plasă pentru a lăsa excesul de apă să se scurgă.
Întoarceți tigaia în arzător și acoperiți tigaia cu ulei de măsline și adăugați încă 2 căței de usturoi care au fost zdrobiți cu călcâiul mâinii. Repetați procesul de gătit usturoiul până se rumenesc și se aruncă. Aruncați într-un vârf de ardei roșu zdrobit și ciupercile feliate. Condimentează ciupercile cu sare și gătește până sunt moi și ofilite, adaugă puțin mai mult ulei dacă sunt puțin uscate. Gustați ciupercile și reglați condimentul dacă este necesar.
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
Stoarceți orice exces de lichid din spanacul ofilit și tocați grosolan.
Se adaugă în ciuperci, se aruncă Parmigiano și se amestecă pentru a se combina. Gust pentru a vă asigura că este delicios. Rezervă.
Așezați carnea și lăsați ușor să se aplatizeze.
Se presară generos cu sare.
Așezați feliile de prosciutto pe mijlocul vițelului.
Așezați un jurnal de amestec de spanac și ciuperci pe mijlocul prosciutto.
Rotiți vițelul în jurul prosciutto-ului și legați vițelul cu sfoară de măcelar.
Înveliți un cuptor olandez cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare.
Adăugați ruloul de vițel și rumeniți pe toate părțile.
Scoateți vițelul din tigaie și rezervați.
Îndepărtați excesul de grăsime și adăugați câteva picături de ulei nou.
Adăugați ceapa în tigaie, amestecați pentru a acoperi cu uleiul și condimentați cu sare. Coborâți focul la mediu și gătiți ceapa, acoperită, timp de 7 până la 8 minute.
Descoperă ceapa, ar trebui să fie foarte moale și ofilite.
Adăugați usturoiul tocat și rozmarinul și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Adăugați vinul și reduceți la jumătate.
Întoarceți vițelul în tigaie și adăugați bulionul de pui până când ajunge la jumătatea părților laterale ale vițelului. Aruncați frunzele de dafin și pachetul de cimbru. Acoperiți și puneți-l în cuptor și gătiți timp de 1 oră.
Scoateți vițelul din cuptor, întoarceți-l și adăugați mai mult stoc dacă lichidul s-a redus. Gustați lichidul de fierbere dacă nivelul lichidului s-a redus semnificativ. Gatiti timp de 1 ora.
Scoateți capacul din cuptorul olandez și fierbeți încă 45 de minute pentru a permite lichidului să se reducă.
Scoateți vițelul din cuptor, scoateți din tigaie, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute.
Așezați cuptorul olandez pe un arzător la foc mediu pentru a reduce lichidul de braising dacă este prea supy. Gustați lichidul pentru a vă asigura că condimentul este corect.
Feliați vițelul în medalioane și serviți cu lichidul de fiert și ceapa.
Sugestie De Asociere A Vinului: Gavi