Piept de vițel fiert umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 686 calorii, 61G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,59 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Piept de vițel fiert cu umplutură de cartofi și ceapă, Piept de vițel fiert cu ierburi, Pernod și roșii, și Piept fiert de vițel cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Înveliți o tigaie mare pe partea dreaptă cu ulei de măsline. Zdrobiți 2 din căței de usturoi întregi cu călcâiul mâinii și aruncați-i în tigaie cu un vârf de piper roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu-mare. Când usturoiul este maro auriu și foarte aromat, scoateți-l din tigaie și aruncați-l, și-a îndeplinit destinul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Adăugați spanacul în tigaie, amestecați pentru a acoperi uleiul și condimentați cu sare. Acoperiți tigaia și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
4
Scoateți capacul din tigaie și amestecați spanacul, ar trebui să fie ofilit. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
5
Transferați spanacul într-o strecurătoare de plasă pentru a lăsa excesul de apă să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Întoarceți tigaia în arzător și acoperiți tigaia cu ulei de măsline și adăugați încă 2 căței de usturoi care au fost zdrobiți cu călcâiul mâinii. Repetați procesul de gătit usturoiul până se rumenesc și se aruncă. Aruncați într-un vârf de ardei roșu zdrobit și ciupercile feliate. Condimentează ciupercile cu sare și gătește până sunt moi și ofilite, adaugă puțin mai mult ulei dacă sunt puțin uscate. Gustați ciupercile și reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
8
Stoarceți orice exces de lichid din spanacul ofilit și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
9
Se adaugă în ciuperci, se aruncă Parmigiano și se amestecă pentru a se combina. Gust pentru a vă asigura că este delicios. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano Reggiano
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
10
Așezați carnea și lăsați ușor să se aplatizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
11
Se presară generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
12
Așezați feliile de prosciutto pe mijlocul vițelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
13
Așezați un jurnal de amestec de spanac și ciuperci pe mijlocul prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
14
Rotiți vițelul în jurul prosciutto-ului și legați vițelul cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Sfoară De Măcelar
15
Înveliți un cuptor olandez cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
16
Adăugați ruloul de vițel și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Discuri De Acoperire Cu Bomboane Roșii și/sau Verzi, Opționale
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
17
Scoateți vițelul din tigaie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Îndepărtați excesul de grăsime și adăugați câteva picături de ulei nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
19
Adăugați ceapa în tigaie, amestecați pentru a acoperi cu uleiul și condimentați cu sare. Coborâți focul la mediu și gătiți ceapa, acoperită, timp de 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
20
Descoperă ceapa, ar trebui să fie foarte moale și ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
21
Adăugați usturoiul tocat și rozmarinul și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tulpini De Vițel Cărnoase, De 2 Până La 3 Inci Grosime
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
22
Adăugați vinul și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
23
Întoarceți vițelul în tigaie și adăugați bulionul de pui până când ajunge la jumătatea părților laterale ale vițelului. Aruncați frunzele de dafin și pachetul de cimbru. Acoperiți și puneți-l în cuptor și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Cu Puțină Carne Pe Ele (spate, Gât, Aripi Etc.)
2 Cesti Catei De Usturoi
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
24
Scoateți vițelul din cuptor, întoarceți-l și adăugați mai mult stoc dacă lichidul s-a redus. Gustați lichidul de fierbere dacă nivelul lichidului s-a redus semnificativ. Gatiti timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
25
Scoateți capacul din cuptorul olandez și fierbeți încă 45 de minute pentru a permite lichidului să se reducă.
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
26
Scoateți vițelul din cuptor, scoateți din tigaie, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
27
Așezați cuptorul olandez pe un arzător la foc mediu pentru a reduce lichidul de braising dacă este prea supy. Gustați lichidul pentru a vă asigura că condimentul este corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Frunze De Pătrunjel Proaspăt Rupte
28
Feliați vițelul în medalioane și serviți cu lichidul de fiert și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)