Piept De Vițel Fiert Umplute

Piept De Vițel Fiert Umplute
Piept de vițel fiert umplute ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 686 calorii, 61G de proteine, și 37g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 6,59 USD pe porție. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 5 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați sare kosher, vin, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 3 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 92%. Acest scor este remarcabil. Încercați Piept de vițel fiert cu umplutură de cartofi și ceapă, Piept de vițel fiert cu ierburi, Pernod și roșii, și Piept fiert de vițel cu ceapă și ierburi: Petto di Vitello con Cipolline e Mentuccia pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Înveliți o tigaie mare pe partea dreaptă cu ulei de măsline. Zdrobiți 2 din căței de usturoi întregi cu călcâiul mâinii și aruncați-i în tigaie cu un vârf de piper roșu zdrobit. Aduceți tigaia la foc mediu-mare. Când usturoiul este maro auriu și foarte aromat, scoateți-l din tigaie și aruncați-l, și-a îndeplinit destinul de usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați spanacul în tigaie, amestecați pentru a acoperi uleiul și condimentați cu sare. Acoperiți tigaia și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Scoateți capacul din tigaie și amestecați spanacul, ar trebui să fie ofilit. Gustați și reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Transferați spanacul într-o strecurătoare de plasă pentru a lăsa excesul de apă să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
6
Întoarceți tigaia în arzător și acoperiți tigaia cu ulei de măsline și adăugați încă 2 căței de usturoi care au fost zdrobiți cu călcâiul mâinii. Repetați procesul de gătit usturoiul până se rumenesc și se aruncă. Aruncați într-un vârf de ardei roșu zdrobit și ciupercile feliate. Condimentează ciupercile cu sare și gătește până sunt moi și ofilite, adaugă puțin mai mult ulei dacă sunt puțin uscate. Gustați ciupercile și reglați condimentul dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 InchCeapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Se scoate de pe foc și se lasă să se răcească.
8
Stoarceți orice exces de lichid din spanacul ofilit și tocați grosolan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
9
Se adaugă în ciuperci, se aruncă Parmigiano și se amestecă pentru a se combina. Gust pentru a vă asigura că este delicios. Rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
10
Așezați carnea și lăsați ușor să se aplatizeze.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
11
Se presară generos cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
12
Așezați feliile de prosciutto pe mijlocul vițelului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
13
Așezați un jurnal de amestec de spanac și ciuperci pe mijlocul prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
1 Cană De șalote, Tocate1 Cană De șalote, Tocate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
14
Rotiți vițelul în jurul prosciutto-ului și legați vițelul cu sfoară de măcelar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ProsciuttoProsciutto
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală
15
Înveliți un cuptor olandez cu ulei de măsline și aduceți la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
16
Adăugați ruloul de vițel și rumeniți pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
17
Scoateți vițelul din tigaie și rezervați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
18
Îndepărtați excesul de grăsime și adăugați câteva picături de ulei nou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Subţire-Subţire-
19
Adăugați ceapa în tigaie, amestecați pentru a acoperi cu uleiul și condimentați cu sare. Coborâți focul la mediu și gătiți ceapa, acoperită, timp de 7 până la 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
20
Descoperă ceapa, ar trebui să fie foarte moale și ofilite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
21
Adăugați usturoiul tocat și rozmarinul și gătiți timp de 2 până la 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
22
Adăugați vinul și reduceți la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
23
Întoarceți vițelul în tigaie și adăugați bulionul de pui până când ajunge la jumătatea părților laterale ale vițelului. Aruncați frunzele de dafin și pachetul de cimbru. Acoperiți și puneți-l în cuptor și gătiți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
24
Scoateți vițelul din cuptor, întoarceți-l și adăugați mai mult stoc dacă lichidul s-a redus. Gustați lichidul de fierbere dacă nivelul lichidului s-a redus semnificativ. Gatiti timp de 1 ora.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
25
Scoateți capacul din cuptorul olandez și fierbeți încă 45 de minute pentru a permite lichidului să se reducă.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
26
Scoateți vițelul din cuptor, scoateți din tigaie, acoperiți cu folie și lăsați să se odihnească 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
27
Așezați cuptorul olandez pe un arzător la foc mediu pentru a reduce lichidul de braising dacă este prea supy. Gustați lichidul pentru a vă asigura că condimentul este corect.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
28
Feliați vițelul în medalioane și serviți cu lichidul de fiert și ceapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)1 Kilogram De Vițel Măcinat (de Preferință Crescut Natural)
29
Sugestie De Asociere A Vinului: Gavi
Ingrediente de care veți avea nevoie
GaviGavi
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate91
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista