Piept de vită sărat la grătar sau friptură de flanc

Friptura de vită sărată la grătar sau friptura de flanc este o fără gluten, fără lactate și primar rețetă cu 8 porții. Acest curs principal are 382 calorii, 47G de proteine, și 20g de grăsime per portie. Pentru $2.81 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării evreiești. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Dacă aveți piept de vită, sare grosieră, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până ulei de măsline ar putea urma acest curs principal cu Sauteed banane, Granolan și iaurt Parfait ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Cu o lingură scor de 72%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Friptură de flanc la grătar cu Mojo de mentă-Cilantro și morcovi și păstârnac la grătar, Friptură De Flanc La Grătar, și Friptură De Flanc La Grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți carnea și frecați sarea uniform pe toate părțile. Acoperiți și răciți timp de 2 până la 3 ore. Clătiți bine carnea și uscați-o. Frecați peste tot cu ulei.
Pentru a găti pieptul, întoarceți un grătar pe gaz la înălțime, închideți capacul și încălziți timp de 10 minute. Opriți toate arzătoarele perimetrale, cu excepția unui singur perimetru și reduceți căldura la medie sau scăzută pentru a menține o temperatură de 225 până la 250 (verificați cu un termometru pentru grătar sau un termometru pentru grătar extern și deschideți capacul după cum este necesar pentru a lăsa temperatura să scadă în timpul gătitului).
Așezați pieptul, cu partea grasă în jos, pe grătar cât mai departe de flacără. Închideți capacul și gătiți, întorcând pieptul la fiecare 1 1/2 ore, până când carnea străpunge ușor cu un cuțit ascuțit (va fi fermă, dar nu tare) și se rumeneste ușor, 5 până la 5 1/2 ore în total.
Pentru a găti friptura de flanc, așezați carnea pe un grătar pe un pat solid de cărbuni fierbinți sau la foc mare direct pe un grătar pe gaz (puteți ține mâna la nivelul grătarului doar 2 până la 3 secunde); închideți capacul dacă utilizați un grătar pe gaz. Gătiti, întorcându-vă o dată, până când fripturile de flanc sunt făcute după bunul plac (tăiate la test), 7 până la 9 minute în total pentru mediu-rare.
Transferați carnea într-un platou și lăsați să stea cel puțin 5 minute.
Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel
Pieptul de vită poate fi asociat cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumoasă a pieptului. Dacă vorbiți despre pieptul tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. K Vintners Morrison Lane Syrah cu un rating de 4.2 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 32 de dolari pe sticlă.
![K Vintners Morrison Lane Syrah]()
K Vintners Morrison Lane Syrah
Cele mai vechi plantații Syrah din Valea Walla Walla, pante orientate spre sud-est, site ușor mai rece la poalele Munților Albastri. Strâns înfășurat pentru o viață lungă. Pământ prăjit, lavandă, plante uscate și carne vindecată. Pedigree serios, vin serios.