Piept de rață cu sos de coriandru cu miere
Nevoie de o fără gluten, fără lactate și garnitură primară? Sânii de rață cu sos de coriandru cu miere ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. Această rețetă servește 4 și costă 2,29 USD pe porție. O porție conține 180 de calorii, 3G de proteine, și 2G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 6 ar spune că a lovit locul. Un amestec de miere, sare kosher, piper crăpat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor este destul de rău. Încercați Piept De Rață Cu Afine Și Sos De Miere, Sâni De Rață Cu Crustă De Coriandru, și Piept de rață prăjit în tigaie cu sos de Sherry, miere și cimbru pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pregătiți sânii de rață: tăiați excesul de grăsime și piele de pe sânii de rață pentru a îngriji aspectul, dar lăsați suficientă grăsime pentru a acoperi o parte a cărnii pentru aromă. Scorați pielea într-un model încrucișat și condimentați ambele părți.
Lăsați să se odihnească la temperatura camerei timp de 1 oră.Pregătiți sosul de coriandru cu miere: prăjiți semințele de coriandru într-o tigaie antiaderentă la foc mediu-mare până când degajă o aromă picantă și sunt de culoare închisă (dar nu arse), aproximativ 3 până la 5 minute.
Așezați într-un mortar și zdrobiți cu un pistil.
Puneți mierea și sosul de soia într-o cratiță mare și aduceți încet la fierbere, amestecând.
Adăugați stocul și semințele de coriandru zdrobite și fierbeți până se reduce la jumătate, aproximativ 10 minute.
Așezați pieptul, cu pielea în jos, într-o tigaie rece, așezată la foc mediu-mic. Gatiti 10 minute, apasand frecvent rața pentru a o menține cât mai plată posibil.
Scoateți toată grăsimea din tigaie, întoarceți rața și gătiți încă 7 minute sau până când ați terminat după bunul plac.
Lăsați rața să se odihnească pe un raft lângă aragaz timp de 5 până la 10 minute.
Serviți: feliați rața și aranjați cu prăjiturile cu mămăligă, dacă folosiți.
Stropiți sosul pe farfurie și garnisiți cu coriandru.