Piept de pui umplut cu ricotta si spanac
Piept de pui umplut cu ricottan și spanac este o rețetă fără gluten și primară , cu 4 porții. Această garnitură are 608 de calorii , 56 g de proteine și 34 g de grăsime per porție. Pentru 3,55 USD per porție , această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes are 146 de fani. Dacă aveți la îndemână ouă, spanac, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 94% , ceea ce este super. Rețete similare sunt piept de pui umplut cu ricotta , piept de pui umplut cu ricotta și șuncă și piept de pui umplut cu ricotta, ciuperci și ierburi .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C).
Condimentam pieptul de pui cu sare si piper dupa gust. Deschidere laterală pentru umplutură; pus deoparte.
Într-un castron mediu, combinați ricotta, spanacul, usturoiul, ouăle și 3/4 din brânză.
Se amestecă bine și se umple fiecare piept cu 1/4 din amestec; asigurați cu scobitori și puneți piepții umpluți într-o tavă de copt de 9x13 inci ușor unsă.
Se toarnă sosul peste toate și se stropește cu brânză rămasă.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de 45 până la 60 de minute sau până când puiul este gătit și sucul curge limpede.