Piept De Pui Umplut Cu Languste

Piept De Pui Umplut Cu Languste
Pieptul de pui umplut cu languste este o garnitură care servește 8. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 39G de proteine, 71G de grăsime, și un total de 896 calorii. Pentru 4,7 USD pe porție, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți piper, ardei gras, jumătăți de piept de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 24 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este minunat. Încearcă Piept De Pui Umplut, Piept De Pui Umplut, și Piept De Pui Umplut Cu Anghinare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți pieptul de pui până la plat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
2
Se pune într-un castron, se scufundă în sosul Worcestershire și se dă la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Până La 16 Chifle Sandwich12 Până La 16 Chifle Sandwich
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Topiți 1/2 cană de unt într-o tigaie mare din fontă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Se sotează ceapa, țelina, ardeiul gras și usturoiul în unt timp de 15 minute la foc mediu, până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
5
Adăugați languste în tigaie și sotati încă 4 până la 5 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
LangusteLanguste
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
6
Transferați amestecul într-un castron și lăsați-l deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați 1/2 cană de unt în tigaie și topiți la foc mediu-mare. Dragați fiecare piept de pui în făină și rumeniți în unt doar pe o parte. Păstrați puiul în tigaie doar suficient de mult pentru a se rumeni, nu gătiți. Untul poate începe să ardă în timpul acestui proces. Dacă se întâmplă, pur și simplu turnați-l și adăugați mai multe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Așezați puiul, cu partea maro în jos, pe o suprafață plană. Lingura umplutura pe sani, și înfășurați piept se termină până când se ating. Asigurați capetele cu o scobitoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
9
Așezați sânii umpluți într-un vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
10
Se toarnă smântână, rămânând 1 cană de unt, ciuperci și ceapă verde într-o tigaie cu sos și se încălzește ușor timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
Se toarnă peste piept de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)3 Linguri Ceapa Dulce Rasa (sau Tocata Fin, Fin)
12
Așezați carnea de crab în movile deasupra puiului. Acoperiți întregul vas cu folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrabmeatCrabmeat
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
Echipamente pe care le vei folosi
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
13
Coaceți într-un cuptor preîncălzit de 375 grade F (190 grade C) timp de 45 de minute sau până când puiul este gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs

Vin recomandat: Vin Spumant, Chardonnay, Riesling, Pinot Grigio, Muscadet, Gruener Veltliner

Vinul spumant, Chardonnay și Riesling sunt alegerile mele de top pentru languste. Deși diferite fructe de mare pot apela cu siguranță la vinuri diferite, în general un vin alb crocant, ușor sau un vin alb spumant va face trucul și nu va îneca arome subtile. Ai putea încerca Bodegas Naveran Dama Cava. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 din 5 stele și un preț de aproximativ 22 de dolari pe sticlă.
Bodegas Naveran Dama Cava
Bodegas Naveran Dama Cava
Unul dintre puținele Cavas vintage fabricate în Spania. Dama este corpolent, dar luminos și crocant. Proprietatea Naver Electronn produce Cavas de înaltă calitate din 1901. Toate Cava-urile făcute aici sunt din podgorii deținute și controlate de moșie. Dama este fermentată în sticlă (a la M. Champenoise) și îmbătrânită în drojdie timp de 24 de luni.Caves Naveran este un producător de Cava premium care folosește struguri cultivați în proprietate. Naveran Dama este o capodoperă Cava, o combinație de Chardonnay, care conferă vinului corp și volum, și Parellada, care conferă un caracter strălucitor, strălucitor, care taie prin rotunjimea untoasă a Chardonnay-ului. Iubitorii de șampanie se vor bucura de acest "Fizz al fermierului" mediteranean cu stridii, ton crud și sushi. Aciditatea sa proaspătă complimentează și deserturile cu fructe, în special piersicile și portocalele feliate.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții8
Scor De Sănătate25
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista