Piept de pui umplut cu ciuperci într-un sos balsamic

Sânii de pui umpluți cu ciuperci într-un sos de tigaie balsamică ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Pentru $3.09 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 533 calorii, 53G de proteine, și 29G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână miere, ciuperci, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 61%, care este solid. Rețete similare includ Piept de pui umplut cu spanac în sos de ciuperci, Makeover piept de pui umplut cu sos de ciuperci, și Piept de pui umplut cu orez și ciuperci cu sos de muștar de lămâie.
Instrucțiuni
Aduceți 1 cană de apă la fierbere.
Adăugați ciuperci uscate, acoperiți și lăsați să stea aproximativ 20 de minute. Strângeți uscat; strecurați lichidul (un filtru de cafea este la îndemână pentru asta) și rezervați.
Într-un robot de bucătărie, tocați usturoiul și ciupercile rehidratate.
Adăugați ciuperci proaspete și cimbru; continuați să procesați până când totul este tocat.
Încălziți uleiul într-o tigaie de 12 inci la foc mediu-mare.
Adăugați amestecul de ciuperci; se sotează până când aproape toată umezeala s-a evaporat, 5 până la 7 minute. Opriți focul, amestecați brânza și condimentați cu sare și piper. Pune deoparte.
Se amestecă mierea și oțetul într-un castron mic.
Reglați suportul cuptorului în poziția cea mai joasă și încălziți cuptorul la 425 de grade.
Așezați sânii, cu pielea în jos, pe o foaie mare, grea, cu buze.
Periați cu jumătate din oțet de miere; generos sare și piper. Întoarceți sânii. Împingeți degetele sub piele pentru a face un buzunar; chestii cu amestec de ciuperci. Periați din nou cu oțet de miere și condimentați cu sare și piper. Având grijă să nu aglomerați, aranjați sânii pe foaia de prăjituri, astfel încât capetele cele mai groase să fie îndreptate spre exterior. (Acum poate fi acoperit și refrigerat peste noapte; reveniți la temperatura camerei înainte de prăjire.)
Prăjiți până se rumenesc, adăugând apă, dacă este necesar, pentru a preveni arderea picăturilor de tigaie, până când un termometru pentru carne înregistrează 160 de grade în cea mai groasă porțiune a celei mai mari bucăți, 30 până la 45 de minute.
Transferați puiul într-un platou.
Răsturnați sucurile de tigaie într-o cratiță medie.
Adăugați lichid rezervat pentru înmuierea ciupercilor și suficientă apă pentru a egala 1 1/2 căni de lichid. Aduceți la foc mic.
Adăugați amestecul de amidon de porumb; continuați să fierbeți până se îngroașă puțin.
Aranjați un sân pe fiecare dintre cele 8 farfurii; stropiți cu sos și serviți.