Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui sufocați. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 27% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 593 calorii, 49G de proteine, și 28G de grăsime fiecare. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână fâșii de slănină, pesmet condimentat, condimente cu lămâie-piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma zahărul brun, puteți urma acest fel principal cu Cupcakes cu zahăr brun cu glazură de unt brun ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 58%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Piept De Pui Sufocat, Sufocat Teriyaki Piept De Pui, și Pui Sufocat.
Instrucțiuni
1
Amestecați făina, pesmetul, sarea de usturoi și piperul negru împreună într-un castron. Înveliți fiecare piept de pui cu amestec de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
4 Până La 6 Chifle Pentru Hamburger, împărțite, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Așezați slănina într-o tigaie mare și gătiți la foc mediu-mare, rotind ocazional, până se rumenesc uniform, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
3
Îndepărtați slănina cu o lingură cu fante, rezervând picături de slănină; scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Supă De Pui Pudră Goya®
4
Gătiți și amestecați pieptul de pui acoperit în picăturile de slănină până când puiul nu mai este roz în centru și sucurile curg limpede, aproximativ 5 minute pe fiecare parte; îndepărtați și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingurita Cimbru Proaspat Tocat Sau Cimbru Uscat
Margherita® Capicola
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Gatiti si amestecati ceapa, condimentul cu lamaie-piper, condimentul Italian, sarea, fulgii de ardei rosu si zaharul brun in aceeasi tigaie pana cand ceapa se rumeneste, 10-15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper De Lămâie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Ceapă Spaniolă, Tăiată Cubulețe De 1 Inch
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Setați grătarul cuptorului la aproximativ 6 inci de sursa de căldură și preîncălziți broilerul cuptorului.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
7
Aranjați pieptul de pui pe o foaie de copt; acoperiți fiecare piept cu 2 felii de slănină. Se acoperă cu ceapă caramelizată și brânză Colby-Monterey Jack.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Monterey Jack Cheese
Ceapă Caramelizată
Margherita® Capicola
280 G Carne De Curcan Gătită, Tăiată Subțire, Mărunțită
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
8
Se fierbe pieptul de pui până când brânza se topește și clocotește, 1 până la 3 minute.