Piept de pui prăjit cu brânză de capră și năsturel

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui fript cu brânză de capră și Nasturel. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 68G de grăsime, și un total de 693 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 2,67 USD pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 2 ar spune că a lovit locul. Un amestec de migdale, coajă de lămâie, pesmet panko și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 64%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Brânză De Capră-Piept De Pui Cu Ciuperci, Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi, și Piept de pui umplut cu brânză de capră și ierburi.
Instrucțiuni
Combinați pesmetul pecorino cu brânză de capră, usturoiul tocat, pătrunjelul, 2 lingurițe de cimbru, arpagic, suc de lămâie, coajă de lămâie și hamsii (dacă se utilizează). Folosiți o furculiță pentru a zdrobi ingredientele împreună. Pune deoparte.Pregătiți puiul: lucrând câte 1 sân introduceți ușor degetul sub piele, ușurând pielea departe de carne pentru a crea un buzunar mare. Spoon despre circulatorul umpluturii în buzunar. Neteziți ușor partea superioară a puiului din exterior pentru a distribui umplutura în buzunar. Treceți la o foaie de copt căptușită cu pergament. Repetați cu sânii rămași.
Serviți sânii fierbinți din cuptor cu sosul de năsturel pe lateral.