Piept de pui Pierre ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. Această rețetă servește 6 și costă 1,36 USD pe porție. O porție conține 244 calorii, 26g de proteine, și 9g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră și 10 minute. Un amestec de semințe de țelină, unt, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până oțet alb distilat ai putea urma acest curs principal cu Mini Căpșuni Pavlovas ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 46%. Rețete similare includ Copt Alaska Saint Pierre, Pierre Hermafrodite Mogador Macaron, și Pierre Hermaciclairs de ciocolata de la Pierre Hermaciclairs.
Instrucțiuni
1
Într-un vas sau castron puțin adânc, combinați făina, 1/2 linguriță de sare și piper negru măcinat. Înveliți pieptul de pui cu amestec de făină. Topiți untul într-o tigaie mare la foc mediu și pui maro pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Piept De Pui
Pui întreg
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Bol
2
Scoateți din tigaie și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
Tigaie
3
În aceeași tigaie, combinați roșiile, apa, zahărul brun, oțetul și sosul Worcestershire. Condimentează cu sare, pudră de chili, muștar, semințe de țelină, usturoi și sos de ardei iute. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și întoarceți puiul în tigaie. Acoperiți și fierbeți timp de 35 până la 40 de minute sau până când puiul este fraged, nu mai este roz și sucurile se limpezesc.