Piept de pui la grătar cu Salsa proaspătă de căpșuni

Piept de pui la grătar cu Salsa proaspătă de căpșuni
Piept de pui la grătar cu Salsa proaspătă de căpșuni necesită aproximativ 2 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 4. Pentru $2.61 pe portie, această rețetă acoperă 24% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 394 calorii, 37g de proteine, și 21g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Este adus la tine de Toțiretete. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Al Patrulea Iulie. Funcționează bine ca un fel principal accesibil. Un amestec de pudră de chili, zahăr, oțet de zmeură și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până smantana ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Mere Cu Smântână ca desert. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Piept De Pui La Gratar Cu Salsa De Prune, Piept de pui la grătar cu Salsa de miere, și Piept de pui la gratar cu Salsa Verde pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți jumătățile de piept de pui cu un ciocan de carne până la grosimea de 1/2 inch. Se condimentează cu sare și piper și se pune într-o pungă de plastic resigilabilă sau un vas mic de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Piept De PuiJumătăți De Piept De Pui
Sare și PiperSare și Piper
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
Tenderizer De CarneTenderizer De Carne
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Bateți împreună 1 serrano chile, usturoi, praf de chili și 2 linguri de oțet de zmeură într-un bol mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De ZmeurăOțet De Zmeură
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
Praf De ChiliPraf De Chili
UsturoiUsturoi
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
3
Bateți uleiul de măsline până când este încorporat, apoi turnați marinata peste pieptul de pui, stoarceți excesul de aer și sigilați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
Ulei De MăslineUlei De Măsline
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
4
Se pune la frigider și se marinează timp de 2 până la 3 ore.
5
În timp ce puiul marinează, aruncați căpșunile cu menta și zahărul într-un bol. Acoperiți și refrigerați 1 oră, apoi pliați în restul de serrano chile, ceapa roșie și 2 linguri de oțet de zmeură. Condimentează după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De ZmeurăOțet De Zmeură
Sare și PiperSare și Piper
3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)3/4 Cană Ulei De Ardei Iute (ulei De Ardei Iute)
CăpșuniCăpșuni
Ceapă RoșieCeapă Roșie
Pui întregPui întreg
ZahărZahăr
MentăMentă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
6
Lăsați salsa să stea la temperatura camerei timp de 20 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De AjoDientes De Ajo
7
Preîncălziți un grătar în aer liber pentru căldură medie-mare și grătar ușor cu ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
8
Scoateți pieptul de pui din marinată și scuturați excesul. Aruncați marinada rămasă. Gatiti puiul pe gratar pana cand nu mai este roz in centru si sucurile se limpezesc, 3-5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De PuiPiept De Pui
MarinadaMarinada
Pui întregPui întreg
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos1/2 Cană Brânză Cheddar Mărunțită Pentru Tacos
9
Se servește cu salsa de căpșuni și o păpușă de smântână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
CăpșuniCăpșuni
Dientes De AjoDientes De Ajo

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Burn Cottage Cashburn Pinot Noir cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Burn Cottage Cashburn Pinot Noir
Flori aromate strălucitoare, cassis și fructe roșii care completează notele de condimente și sărate. Palatul este suplu și armonios, cu straturi interesante și elemente umami, textură fină și un finisaj minunat echilibrat.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 35 m.
Porții4
Scor De Sănătate23
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista