Piept de pui la gratar pe Mesclun
O porție din acest fel de mâncare conține în jur 5g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 185 calorii. Această rețetă fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegană servește 4 și costă $ 2.0 pe portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați sare, mesclun, piper măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pui la grătar cu salată mesclun mărunțită, Piept de pui la grătar cu porumb crud și salată de pâine la grătar, și Mesclun cu ceapă la grătar, măr și brânză Gruy Otrivre pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați fiecare jumătate de piept de pui între 2 foi de folie de plastic grea și aplatizați până la grosimea de 1/4 inci folosind un ciocan de carne sau un știft.
Combinați chimenul, ardeiul, sarea și ardeii într-o pungă mare de plastic cu fermoar.
Ungeți uleiul vegetal peste pui; adăugați pui în pungă. Sac de etanșare; se agită pentru a acoperi.
Pregătiți grătarul sau broilerul.
Așezați puiul pe grătar sau pe tigaia broiler acoperită cu spray de gătit; gătiți 3 minute pe fiecare parte sau până când puiul este gata.
Așezați verdele într-un castron mare.
Combinați oțetul, marmelada, sosul de soia și uleiul de susan; se amestecă cu un bici până se amestecă.
Se toarnă peste verdeață; aruncați bine pentru a acoperi.
Așezați 1 1/2 căni amestec de salată pe fiecare dintre cele 4 farfurii.
Tăiați fiecare piept de pui peste cereale în felii subțiri; aranjați deasupra fiecărei salate.
Se servește cu pene de lămâie.