Piept de pui cu sos de Rock-creveți

Piept de pui cu sos de Rock-creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 432 calorii, 42G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de jumătăți de piept de pui, smântână grea, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui umplut cu creveți în sos de șampanie, Creveți Rock cu sos cremos picant, și Rock creveți Poke cu ghimbir, sos de soia și Hijiki pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Se usucă puiul și se presară cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati puiul de la calibru, răsturnând o dată, până se rumenesc, aproximativ 8 minute în total.
Transferați puiul cu clești într-o tigaie mică de copt superficială, rezervând grăsime în tigaie.
Coaceți până la fiert, aproximativ 8 minute.
În timp ce puiul se coace, adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și gătiți usturoiul la foc moderat, amestecând, până la auriu pal, 1 până la 2 minute.
Adăugați vin și pastă de roșii și fierbeți, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 3 minute.
Presărați creveții cu 1/4 linguriță rămasă fiecare de sare și piper, apoi adăugați la amestecul de vin și gătiți, amestecând, până la opac, 1 până la 2 minute.
Transferați o treime din creveți într-un blender, împreună cu suficient sos pentru a amesteca, și pur și simplu până se omogenizează. Se amestecă pur și simplu în sosul rămas în tigaie.
Adăugați smântână, suc de lămâie și orice sucuri în tigaia de copt și gătiți la foc moderat până când creveții întregi sunt doar fierți, aproximativ 1 minut.
Serviți puiul acoperit cu sos și presărat cu arpagic.