Piept de pui cu sos de Rock-creveți

Piept de pui cu sos de Rock-creveți
Piept de pui cu sos de Rock-creveți ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 432 calorii, 42G de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $3.86 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Un amestec de jumătăți de piept de pui, smântână grea, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma vinul alb sec, puteți urma acest fel principal cu Iaurt Congelat Cu Vin Alb ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui umplut cu creveți în sos de șampanie, Creveți Rock cu sos cremos picant, și Rock creveți Poke cu ghimbir, sos de soia și Hijiki pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 325 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Se usucă puiul și se presară cu 3/4 linguriță sare și 1/4 linguriță piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
PiperPiper
SareSare
3
Încălziți 2 linguri de ulei într-o tigaie grea de 12 inci, la foc moderat, până când este fierbinte, dar nu fumează, apoi sotati puiul de la calibru, răsturnând o dată, până se rumenesc, aproximativ 8 minute în total.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Transferați puiul cu clești într-o tigaie mică de copt superficială, rezervând grăsime în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
CleșteClește
5
Coaceți până la fiert, aproximativ 8 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
În timp ce puiul se coace, adăugați restul de 2 linguri de ulei în tigaie și gătiți usturoiul la foc moderat, amestecând, până la auriu pal, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
UsturoiUsturoi
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați vin și pastă de roșii și fierbeți, amestecând și răzuind orice bucăți maro, 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
VinVin
8
Presărați creveții cu 1/4 linguriță rămasă fiecare de sare și piper, apoi adăugați la amestecul de vin și gătiți, amestecând, până la opac, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
CrevețiCreveți
VinVin
9
Transferați o treime din creveți într-un blender, împreună cu suficient sos pentru a amesteca, și pur și simplu până se omogenizează. Se amestecă pur și simplu în sosul rămas în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrevețiCreveți
SosSos
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
TigaieTigaie
10
Adăugați smântână, suc de lămâie și orice sucuri în tigaia de copt și gătiți la foc moderat până când creveții întregi sunt doar fierți, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
CrevețiCreveți
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
11
Serviți puiul acoperit cu sos și presărat cu arpagic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
ArpagicArpagic
SosSos
DificultateGreu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista