Piept de pui cu praz și ciuperci exotice
Această rețetă face 6 porții cu 301 calorii, 3G de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați slănină, galbenele, unt și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mini plăcinte de pui cu ciuperci exotice, Piept de pui cu nuci, praz și lămâie confiată, și Pui cu praz și ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul într-o tigaie mare și grea la foc mare. Pe măsură ce untul începe să se rumenească, adăugați pieptul de pui (în 2 loturi dacă este necesar) și rumeniți pe ambele părți, întorcându-se o dată.
Se scoate pe o farfurie caldă, se presară sare și piper și se lasă deoparte pentru a se încălzi.
Adăugați ciupercile în aceeași tigaie și sotati până când sucul de ciuperci se evaporă și ciupercile se rumenesc ușor, aproximativ 5 minute.
Adăugați Madeira și reduceți la jumătate, aproximativ 3 minute, apoi adăugați bulionul de pui. Acoperiți, coborâți focul și fierbeți ciupercile timp de 5 minute.
Scoateți capacul, ridicați focul la mare, adăugați prazul și amestecați crema. Gatiti, amestecand, pana cand sosul este usor gros, inca 2 minute.
Adăugați puiul la reîncălzire, apoi presărați slănină și serviți.
Se servește cu orez alb de bază simplu aburit