Piept De Pui Cu Caise-Migdale
Piept de pui de caise-migdale ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $1.78 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 38g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 272 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de piper, jumătăți de piept de pui, muștar de miere și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 61%. Acest scor este solid. Încercați Piept de pui glazurat cu caise cu cuscus de migdale, Piept De Pui De Caise, și Piept De Pui De Caise pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Presărați puiul cu sare și piper.
Loc într-un 13-in. x 9-în. vas de copt acoperit cu spray de gătit.
Se coace, neacoperit,la 350 km. 15 minute.
Într-un castron mic, combinați conservele, bulionul și muștarul.
Se toarnă peste pui; se presară cu migdale.
Coaceți cu 15-20 de minute mai mult sau până când sucurile de pui se limpezesc.