Piept de curcan cu ierburi presate și condimente, brioșă cu dovleac și dovlecei cu sos de chipotle

Piept de curcan cu ierburi presate și condimente, brioșă cu dovleac și dovlecei cu sos de chipotle
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încearcă piept de curcan cu ierburi presate și condimente, brioșă cu dovleac și dovlecei cu sos de chipotle. Această rețetă face 8 porții cu 953 de calorii , 64 g de proteine și 44 g de grăsime fiecare. Pentru 7,08 USD per porție , această rețetă acoperă 70% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, linguri ușor rotunjite de făină, condimente la grătar cu 3 palme și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este excelent. Piept de curcan cu ierburi presate și condimente, Brioșă cu dovleac și dovlecei, cu sos de chipotle , brioșă cu ouă și STOVE TOP, brioșă cu ouă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
3
Preîncălziți o tigaie de 14 inchi sau o tigaie medie la foc mediu pe cel mai mare arzător.
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
4
Amestecați condimentele de grătar, chimenul, boia de ardei și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
5
Pune cimbrul, coriandru sau busuioc, patrunjelul si fisticul in robotul de bucatarie si proceseaza-l intr-o pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
2 Cesti Catei De Usturoi2 Cesti Catei De Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
6
Scoateți vasul din procesor și scoateți lama din vas. Aveți la îndemână o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
7
Stropiți cu generozitate ulei de măsline extravirgin peste sâni pentru a acoperi pielea. Slăbiți pielea sânilor cu un cuțit mic și ascuțit. Împărțiți pasta de ierburi și nuci între carne și piele de pe fiecare piept. Folosește-ți mâinile pentru a muta pasta sub piele pentru a distribui uniform amestecul. Ungeți pielea acoperită cu ulei de măsline extravirgin cu amestecul de condimente. Puneți sânii acoperiți în tigaia mare sau în tigaie. Spala-ti mainile. Puneți o a doua tigaie sau tigaie puțin mai mică deasupra sânilor și puneți în greutate cu câteva cărămizi acoperite cu folie. Prăjiți pielea timp de 8 până la 10 minute, apoi transferați carnea la cuptor și prăjiți 35 până la 40 de minute, până când un termometru pentru carne cu citire instantanee înregistrează 165 până la 170 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)Busuioc Rupt Sau Tocat (10 Până La 12 Frunze)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni4 Linguri Gem De Zmeura, Afine Sau Capsuni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
În timp ce curcanul se prăjește, încălziți o a doua tigaie mare și adâncă la foc mediu până la mediu-mare cu 5 linguri de unt, tăiate în bucăți. La untul topit, adăugați dafin, țelină, măr, 1/2 ceapă și dovlecel. Se condimentează din belșug legumele cu sare și piper. Gatiti 10 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
Ciorchine De țelină, Feliată (aproximativCiorchine De țelină, Feliată (aproximativ
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pentru Conservare,Pentru Conservare,
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați brioșe mărunțite și semințele de floarea soarelui în tigaie și combinați cu legumele. Se condimentează umplutura cu condimente de pasăre, apoi se potrivește sare și piper. Umeziți umplutura cu 1 1/2 până la 2 căni de bulion. Puneți umplutura într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gât De PuiGât De Pui
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Puneți la cuptor pentru a se crocanta deasupra împreună cu curcanul sau, dacă tava nu se potrivește, când curcanul iese, porniți broilerul și crocanți partea de sus a umpluturii - ar trebui să dureze doar câteva minute, blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Intr-o oala cu sos, topim restul de 3 linguri de unt la foc mediu si adaugam 1/2 de ceapa ramasa tocata marunt. Transpirați ceapa timp de 5 până la 6 minute pentru a o face drăguță și dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Masline Umplute Cu Piment2 Masline Umplute Cu Piment
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
12
Adăugați făina în tigaie și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
13
Adăugați chipotles și sosul lor, apoi amestecați 4 până la 4 1/2 căni de supă de pui. Îngroșați sosul 2 până la 3 minute, apoi condimentați cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1t Pudră De Piper Alb1t Pudră De Piper Alb
Ulei De PiperUlei De Piper
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
14
Lăsați curcanul să se odihnească pentru a distribui sucurile apoi feliați subțiri și serviți cu grămadă de umplutură și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)1/2 Cană Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri

Ingrediente

2la 3 mere McIntosh, însămânțate și tocatela 3 mere McIntosh, însămânțate și tocate2sânii de curcan dezosați la jumătate, aproximativ 3 kilograme fiecaresânii de curcan dezosați la jumătate, aproximativ 3 kilograme fiecare1stickunt, divizatunt, divizat6antrenor pep clasificat 200-curentțelină din inimă, cumpărată cu verdeațățelină din inimă, cumpărată cu verdeață1Ceapa galbena medie, tocataciorbă de pui, împărțităciorbă de pui, împărțită2chipotles în adobo, tocat fin, plus 2 până la 3 linguri sos adobochipotles în adobo, tocat fin, plus 2 până la 3 linguri sos adobo1lasăCilantro, 2 pumni sau 1/2 cană frunze de busuiocCilantro, 2 pumni sau 1/2 cană frunze de busuioc1lasăCilantro, 2 pumni sau 1/2 cană frunze de busuiocCilantro, 2 pumni sau 1/2 cană frunze de busuioc1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)coriandru, o palmă plinăcoriandru, o palmă plină60Nuci de orice fel (tocate)pătrunjel cu frunze plate, ambalat slab, 4 pumnipătrunjel cu frunze plate, ambalat slab, 4 pumni2linguri ușor rotunjite făină universalălinguri ușor rotunjite făină universală1frunze de dafin proaspete sau uscatefrunze de dafin proaspete sau uscate4(iarnă)frunze proaspete de cimbru, 8 crengute, tulpini dezbrăcatefrunze proaspete de cimbru, 8 crengute, tulpini dezbrăcate3(iarnă)Grill condimente (recomandat: Montreal condimente de McCormick) 3 Palm fullsGrill condimente (recomandat: Montreal condimente de McCormick) 3 Palm fulls1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)chimen măcinat, o palmă plinăchimen măcinat, o palmă plină8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăUlei de măsline extravirgin, pentru o stropire generoasăUlei de măsline extravirgin, pentru o stropire generoasă21 litru de lapte integral, la temperatura camereiceapa, tocata, impartitaceapa, tocata, impartita123Nuci de orice fel (tocate)fistic natural decojitfistic natural decojit2(iarnă)gât de puigât de pui6brioșe de dovleac, sfărâmatebrioșe de dovleac, sfărâmate8Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăSare și piperSare și piper67Nuci de orice fel (tocate)semințe de floarea soareluisemințe de floarea soarelui1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)boia dulce afumată, o palmă plinăboia dulce afumată, o palmă plină1(vinete)dovlecel, tocatdovlecel, tocat
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista