Piept de curcan cu ierburi presate și condimente, brioșă cu dovleac și dovlecei cu sos de chipotle

Piept de curcan cu ierburi presate și condimente, brioșă cu dovleac și dovlecei cu sos de chipotle
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de mic dejun, așa că încearcă piept de curcan cu ierburi presate și condimente, brioșă cu dovleac și dovlecei cu sos de chipotle. Această rețetă face 8 porții cu 953 de calorii , 64 g de proteine și 44 g de grăsime fiecare. Pentru 7,08 USD per porție , această rețetă acoperă 70% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 24 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână frunze de dafin, linguri ușor rotunjite de făină, condimente la grătar cu 3 palme și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 97% , ceea ce este excelent. Piept de curcan cu ierburi presate și condimente, Brioșă cu dovleac și dovlecei, cu sos de chipotle , brioșă cu ouă și STOVE TOP, brioșă cu ouă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Preîncălziți o tigaie de 14 inchi sau o tigaie medie la foc mediu pe cel mai mare arzător.
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
4
Amestecați condimentele de grătar, chimenul, boia de ardei și coriandru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Ghimbir, Mărunțiți Fin6 Ghimbir, Mărunțiți Fin
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Ceapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 TocatăCeapă Albă Sau Galbenă De Dimensiuni Medii, 1 Tăiată în Sferturi și 1 Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
Pune cimbrul, coriandru sau busuioc, patrunjelul si fisticul in robotul de bucatarie si proceseaza-l intr-o pasta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie3 Până La 4 Căni De înghețată De Vanilie
3 Linguri De Ulei Vegetal3 Linguri De Ulei Vegetal
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
6
Scoateți vasul din procesor și scoateți lama din vas. Aveți la îndemână o spatulă de cauciuc.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
7
Stropiți cu generozitate ulei de măsline extravirgin peste sâni pentru a acoperi pielea. Slăbiți pielea sânilor cu un cuțit mic și ascuțit. Împărțiți pasta de ierburi și nuci între carne și piele de pe fiecare piept. Folosește-ți mâinile pentru a muta pasta sub piele pentru a distribui uniform amestecul. Ungeți pielea acoperită cu ulei de măsline extravirgin cu amestecul de condimente. Puneți sânii acoperiți în tigaia mare sau în tigaie. Spala-ti mainile. Puneți o a doua tigaie sau tigaie puțin mai mică deasupra sânilor și puneți în greutate cu câteva cărămizi acoperite cu folie. Prăjiți pielea timp de 8 până la 10 minute, apoi transferați carnea la cuptor și prăjiți 35 până la 40 de minute, până când un termometru pentru carne cu citire instantanee înregistrează 165 până la 170 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
YukonYukon
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Varză Mov, Feliată MăruntVarză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
În timp ce curcanul se prăjește, încălziți o a doua tigaie mare și adâncă la foc mediu până la mediu-mare cu 5 linguri de unt, tăiate în bucăți. La untul topit, adăugați dafin, țelină, măr, 1/2 ceapă și dovlecel. Se condimentează din belșug legumele cu sare și piper. Gatiti 10 minute sau pana se inmoaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită6 Linguri De Brânză Cheddar Mărunțită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Pătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată GrosierPătrățele Fiecare) Glazură Albă De Bomboane, Tocată Grosier
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Adăugați brioșe mărunțite și semințele de floarea soarelui în tigaie și combinați cu legumele. Se condimentează umplutura cu condimente de pasăre, apoi se potrivește sare și piper. Umeziți umplutura cu 1 1/2 până la 2 căni de bulion. Puneți umplutura într-un vas de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată1 Recipient (7 Uncii) Ceapă Tocată
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Semințe De Floarea SoareluiSemințe De Floarea Soarelui
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Puneți la cuptor pentru a se crocanta deasupra împreună cu curcanul sau, dacă tava nu se potrivește, când curcanul iese, porniți broilerul și crocanți partea de sus a umpluturii - ar trebui să dureze doar câteva minute, blaturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Intr-o oala cu sos, topim restul de 3 linguri de unt la foc mediu si adaugam 1/2 de ceapa ramasa tocata marunt. Transpirați ceapa timp de 5 până la 6 minute pentru a o face drăguță și dulce.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
12
Adăugați făina în tigaie și amestecați 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Adăugați chipotles și sosul lor, apoi amestecați 4 până la 4 1/2 căni de supă de pui. Îngroșați sosul 2 până la 3 minute, apoi condimentați cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Ardei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos AdoboArdei Chipotle In Sos Adobo, Tocat Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
14
Lăsați curcanul să se odihnească pentru a distribui sucurile apoi feliați subțiri și serviți cu grămadă de umplutură și sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O1 Pachet (3,4 Uncii) Budincă Instantă De Ciocolată JELL-O
4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt4 Până La 5 Crenguțe Mici Sau 2 Până La 3 Mari De Rozmarin Proaspăt, Frunze Tăiate Mărunt
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
DificultateExpert
Gata În1 h, 15 m.
Porții8
Scor De Sănătate100
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de dimineataMic dejun
Revista