Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați piei de cartofi de pui de bivol. Această rețetă face 4 porții cu 693 calorii, 30g de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Pentru $1.45 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 105638 ar spune că a ajuns la fața locului. Un amestec de cartofi de copt, cum ar fi roșcat, sos de brânză, ulei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare includ Piei De Cartofi De Pui De Bivol, Piei De Cartofi De Pui De Bivol Brânză, și Piei De Cartofi De Pui De Bivol Cu Aragaz Lent.
Instrucțiuni
1
Înțepați cartofii de câteva ori cu o furculiță și coaceți într-un cuptor preîncălzit de 204° până se înmoaie, aproximativ o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
2
Lăsați cartofii să se răcească, tăiați în jumătate și scoateți mijlocul lăsând aproximativ 1/8 inch de cartof pe piele. Rezervați cartoful scos pentru o altă utilizare, cum ar fi piureul de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
3
Ungeți cojile de cartofi peste tot cu ulei și coaceți într-un 232° preîncălzit timp de 10 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
4
Se amestecă sosul fierbinte și untul topit și apoi se amestecă puiul. Condimentați interiorul cojilor de cartofi cu sare și piper, umpleți cu puiul și presărați brânzeturile. Se fierbe până se topește brânza, doar câteva minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
2 Linguri Plus 1/2 Cană Apă, împărțite
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Cuvă PHILADELPHIA® Arpagic și Ceapă Tartinată Cu Brânză
5
Se servește încă cald, garnisit cu ceapă verde și cu o țelină laterală și bețișoare de morcov și niște sos de brânză albastră pentru scufundare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bastoane De Morcov
Sos De Brânză
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi