Piei De Cartofi Coapte Pe Salata Caesar
Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Piei de cartofi la cuptor pe Salata Caesar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 501 calorii, 12g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piper, muștar de hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Piei De Cartofi La Cuptor, și Piei De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Coaceți cartofii la 425 timp de 1 oră sau până când ați terminat; lasa sa se raceasca usor. Creșteți temperatura cuptorului la 47
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inci. Rezervați pulpa pentru o altă utilizare.
Tăiați fiecare coajă pe lungime în patru bucăți.
Combinați smântâna, 2 linguri de pansament pentru salată și piper; deoparte.
Așezați cojile de cartofi pe o foaie de copt; întindeți cojile uniform cu muștar de hrean.
Se presară uniform cu brânză și se acoperă cu slănină mărunțită.
Coaceți la 475 timp de 13 minute sau până când cojile se rumenesc ușor și brânza se topește.
Combinați salata verde și pansamentul rămas pentru salată; aruncați bine.
Așezați 2 căni amestec de salată pe fiecare dintre cele șase farfurii; top fiecare cu 4 bucăți de cartofi.
Stropiți fiecare cu 1 lingură de amestec de smântână și 2 lingurițe de ceapă verde.