Nevoie de un hor d ' oeuvre fără gluten? Piei de cartofi la cuptor pe Salata Caesar ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6. Pentru $1.16 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 501 calorii, 12g de proteine, și 36g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de retetele mele. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare americană. Mergeți la magazin și ridicați slănină, piper, muștar de hrean și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 60%. Acest scor este solid. Încercați Supă de cartofi la cuptor încărcată cu piei de cartofi prăjiți crocanți, Piei De Cartofi La Cuptor, și Piei De Cartofi La Cuptor pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Coaceți cartofii la 425 timp de 1 oră sau până când ați terminat; lasa sa se raceasca usor. Creșteți temperatura cuptorului la 47
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Tăiați fiecare cartof pe jumătate pe lungime; scoateți pulpa, lăsând o coajă groasă de 1/4 inci. Rezervați pulpa pentru o altă utilizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
3
Tăiați fiecare coajă pe lungime în patru bucăți.
4
Combinați smântâna, 2 linguri de pansament pentru salată și piper; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
5
Așezați cojile de cartofi pe o foaie de copt; întindeți cojile uniform cu muștar de hrean.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline De Cocktail Umplute Cu Pimiento
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
(recomandat: Sos A1)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
6
Se presară uniform cu brânză și se acoperă cu slănină mărunțită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucăți Reale De Slănină
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
7
Coaceți la 475 timp de 13 minute sau până când cojile se rumenesc ușor și brânza se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
(recomandat: Sos A1)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Combinați salata verde și pansamentul rămas pentru salată; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Felii Subțiri De Salam Tare, Tăiate La Jumătate
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
9
Așezați 2 căni amestec de salată pe fiecare dintre cele șase farfurii; top fiecare cu 4 bucăți de cartofi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
10
Stropiți fiecare cu 1 lingură de amestec de smântână și 2 lingurițe de ceapă verde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe