Picături De Condimente Portocalii
Orange-Spice picături ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 36 și costă 26 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 91 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime pe porție. Această rețetă de la Betty Crocker are 18 fani. Un amestec de condimente de plăcintă cu dovleac, brânză mascarpone) cremă de brânză, amestec de biscuiți cu zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 8%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Picături De Condimente Portocalii, Weight Watchers Crackle Picături De Condimente, și Picături De Portocale-Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se încălzește cuptorul la 375 F. În castron mare, bateți amestecul de biscuiți, brânza și untul cu mixerul electric la viteză mică până se amestecă bine.
Adăugați coaja de portocală, sucul de portocale, condimentul plăcintei de dovleac și oul; bateți până se amestecă bine.
Folosind o lingură mică de biscuiți, formați aluatul în bile de 1 inch.
Rulați bile în nuci pecan. Pe foile de cookie-uri unsuroase, așezați bile la 2 inci distanță.
Coaceți 11 până la 13 minute sau până când marginile sunt maro auriu deschis. Se răcește 5 minute.
Scoateți din foile de cookie pe rafturile de răcire. Se răcește complet.
Într-un castron mic cu microunde, bomboanele cu microunde se topesc neacoperite la 1 până la 2 minute, amestecând la fiecare 30 de secunde, până se topesc și se agită neted. Înmuiați fiecare prăjitură pe jumătate în bomboane topite, lăsând excesul să picure.
Așezați pe hârtie cerată până aproape gata.
Presărați jumătate înmuiată din fiecare prăjitură cu sclipici comestibile.
Lăsați cookie-urile să stea până când stratul de bomboane este complet setat, aproximativ 1 oră. Depozitați între foi de hârtie cerată într-un recipient bine acoperit.