Picură Chiftele
Picurarea chiftelelor necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 12 și costă 53 de cenți pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 202 calorii, 9g de proteine, și 11g de grăsime pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de retetele mele. Dacă aveți la îndemână sare, carne de vită măcinată, cimbru și alte câteva ingrediente, o puteți face. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Zeppole De Mere Cu Sos De Picurare De Jeleu, Salată de curcan-porumb cu pansament care picură în tigaie, și Salată De Avocado Cu Bacon Cu Sos De Picurare De Slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați carnea de vită măcinată, firimiturile de pâine, 1/2 cană sos de afine, ou și condimente.
Se amestecă bine; formați în bile de un inch. Gatiti in ulei incins pana se rumeneste, aproximativ 10 minute; scurgere.
Combinați bulionul și alezarea sosului de afine în cratiță; se încălzește până fierbe ușor. Se amestecă sucul și făina într-un castron până fierbe ușor. Se amestecă sucul și făina într-un castron până se omogenizează; se adaugă la amestec în cratiță, amestecând până se îngroașă. Reduceți căldura; adăugați chiftele și fierbeți 15 până la 20 de minute. Face aproximativ 3 duzini.