Picior de miel prăjit cu condimente din Africa de Nord, lămâie și ceapă

Picior prăjită de miel cu condimente din Africa de Nord, lamaie, si ceapa este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 5,02 USD pe porție. O porție conține 456 calorii, 51G de proteine, și 20g de grăsime. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. Doar câțiva oameni i-au plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Dacă aveți la îndemână frunze de rozmarin, turmeric măcinat, semințe de chimen și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 75%, acest fel de mâncare este destul de bun. Încercați Tocană De Miel Din Africa De Nord, Kebaburi De Portocale Și Miel Din Africa De Nord, și L ' Ham Lahlou - Algerian / nord-African fel de mâncare de miel dulce. pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o râșniță de condimente, o râșniță de cafea curată sau un mortar, măcinați sarea, oregano, rozmarinul, chimenul, chimenul și turmericul într-o pulbere fină.
Se transferă într-un castron și se adaugă harissa și usturoiul tocat.
Adăugați uleiul de măsline pentru a face o pastă groasă. Faceți 8 sau 9 fante adânci pe tot mielul și introduceți o parte din pasta de condimente, frecând pasta pe toată suprafața cărnii. Acoperiți și lăsați să stea 1 oră la temperatura camerei sau, de preferință, la frigider cel puțin 5 ore sau peste noapte. Aduceți la temperatura camerei înainte de prăjire.
Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Așezați piciorul de grăsime de miel în jos într-o tigaie care va ține ceapa într-un singur strat. Prăjiți timp de 20 de minute.
Se amestecă sucul de lămâie și vinul într-un castron mic. Întoarceți carnea și turnați amestecul de lămâie-vin peste ea. (Dacă prăjiți mielul într-un vas de lut, încălziți mai întâi amestecul, deoarece lichidul rece poate provoca crăparea argilei.) Reduceți temperatura cuptorului la 375 F și prăjiți timp de 35 de minute, ungând la fiecare 10 până la 15 minute cu sucurile de tigaie. Dacă tigaia se usucă, mai adăugați puțin vin.
Transferați mielul într-o farfurie și adăugați ceapa în tigaie, aruncându-le bine pentru a le acoperi cu sucurile de tigaie.
Adăugați crenguțele de rozmarin sau presărați rozmarin uscat, aruncați, așezați mielul pe ceapă și continuați să prăjiți, ungând des, încă 30 de minute, sau până când un termometru citit instantaneu introdus în cea mai groasă parte a cărnii citește 135 F.
Transferați carnea într-un platou încălzit, acoperiți cu un strat dublu de folie de aluminiu și dați deoparte. (Lăsați cuptorul pornit.) Dacă sucurile de tigaie sunt apoase, transferați-le pe cele mai multe într-o cratiță și gătiți scurt pentru a reduce.
Între timp, întoarceți tigaia la cuptor și continuați să coaceți ceapa până se înmoaie, cu marginile rumenite. Întoarceți cuptorul la fiert.
Așezați din nou mielul pe ceapă și fierbeți timp de 2 până la 3 minute, sau până când suprafața este maro intens și trosnește. Sculptați mielul și serviți, trecând sucurile de tigaie într-un castron sau o barcă de sos la masă.
Rezervați, folosind baza de date nutrițională USDA
Din Marea Mediterană fierbinte și picant de Aglaia Kremezi Copyright (c) 2009 de Aglaia Kremezi publicat de Broadway Books.Aglaia Kremezi este un expert cunoscut la nivel internațional în bucătăria greacă și autor al Foods of Greece, care a câștigat Premiul Julia Child de la Asociația Internațională a profesioniștilor culinari pentru cea mai bună primă carte de bucate. A ținut prelegeri în întreaga lume despre mâncarea grecească și mediteraneană și conduce o școală de gătit respectată pe insula greacă Kea.
Vin recomandat: Pinotaj, Chenin Blanc, Riesling
Pinotage, Chenin Blanc și Riesling sunt alegeri excelente pentru africani. Cel mai bun vin pentru mâncărurile africane va depinde de felul de mâncare, dar un vin alb fructat și aromat este un pariu sigur pentru mâncărurile picante, în timp ce pinotajul ar fi un meci tradițional pentru bucătăria sud-africană. Ai putea încerca Beeslaar Pinotage. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,8 din 5 stele și un preț de aproximativ 50 de dolari pe sticlă.
![Beeslaar Pinotage]()
Beeslaar Pinotage
Oferind aromatice ridicate cu noțiuni de tămâie și o componentă florală, există o notă de condiment și pământesc la notele de cireș închis și prune întunecate de pe nas. Corp mediu mai plin, acesta are o puritate și o concentrare captivantă a fructelor, cu o textură elegantă și taninuri mai fine reglate la aromele suculente de fructe de pădure întunecate. Cântărind la 14,5% alcool în volum, acest lucru își menține prospețimea și vibrația și se elimină cu aerare, sugerând că acest lucru va îmbătrâni frumos pe un număr bun de ani.