Picior de miel fiert cu orez Basmati de chimen

Picior de miel fiert cu orez Basmati de chimen
Picior fiert de miel cu chimen orez Basmati este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție conține 701 calorii, 46G de proteine, și 17g de grăsime. Pentru $ 4.76 pe portie, această rețetă acoperă 33% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Mergeți la magazin și ridicați scorțișoară, frunze de dafin, semințe de chimen și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma orezul basmati, puteți urma acest fel principal cu Budincă de orez Basmati cu nucă de cocos prăjită ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 55 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este super. Încercați Tacos Tri-Tip condimentat Indian cu orez Basmati cu chimen și sos de roșii acidulat, Cotlet de miel cu orez Basmati, și Basmati și orez sălbatic peste dovlecei de ghindă cu legume fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Echipament Special: pătrat mare de pânză de brânză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
2
Aduceți 8 căni de apă la fiert într-o oală mare. Înfășurați semințele de fenicul, semințele de coriandru, semințele de chimen, usturoiul, cardamomul, scorțișoara și frunzele de dafin în centrul pătratului de pânză de brânză și legați părțile laterale ale pânzei de brânză într-un pachet mic și legați un nod strâns în partea de sus, un buchet garni. Aruncați buchetul garni în apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
Buchet GarniBuchet Garni
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch3 Cartofi Rumeni, Tăiați în Bucăți De 1 Inch
3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit3 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Unt, Topit
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
Poate Dieta SifonPoate Dieta Sifon
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire2 Lingurițe De Sare Kosher, împărțite, Plus încă Pentru Stropire
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
3
Adăugați ceapa și Roșia. Când apa revine la fierbere, adăugați carnea de miel. Aduceți amestecul înapoi la fierbere, apoi reduceți focul la mediu-mare și fierbeți timp de 20 de minute sau până când carnea este fragedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
1 Lingurita De Sare Afumata Hickory1 Lingurita De Sare Afumata Hickory
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
4
Într-o altă oală mare, încălziți 2 linguri de ulei vegetal la foc mediu și sotati ceapa cu semințele de caras până se înmoaie. Se amestecă orezul scurs și se prăjește până când boabele se separă unele de altele, iar orezul strălucește cu ulei, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Pere Asiatice, Fiecare, SpălatePere Asiatice, Fiecare, Spălate
20 De Felii Subțiri De Dovlecel20 De Felii Subțiri De Dovlecel
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
5
Scoateți buchetul garni din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Buchet GarniBuchet Garni
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
6
Scoateți mielul din stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
7
Se toarnă bulionul peste orez și se aduce la fierbere. Reduceți focul la mediu-mic și fierbeți la foc mic, acoperit, 15 minute sau până când orezul este fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plină De Piper Alb1 Lingură Plină De Piper Alb
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
8
Așezați un pat de orez pe fiecare farfurie, deasupra cu câteva bucăți de miel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)Fasole Albă, înmuiată și Gătită (rezervați 1/3 Cană Lichid De Gătit)
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
9
Presărați caju și stafide peste vas și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CajuCaju
1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)1 Baton De Scortisoara (1-1/2 Inchi)
DificultateExpert
Gata În1 h, 55 m.
Porții8
Scor De Sănătate73
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista