Piccata De Pui
Piccata de pui necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. Pentru $1.76 pe portie, veți obține un curs principal care servește 4. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 37g de grăsime, și un total de 417 calorii. Mergeți la magazin și ridicați suc de lămâie, bulion de pui, ulei de măsline și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 38%, acest fel de mâncare este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Piccata De Pui, Piccata De Pui, și Piccata De Pui.
Instrucțiuni
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
Condimentează puiul cu sare și piper. Dragați puiul în făină și scuturați excesul.
Într-o tigaie mare la foc mediu, topiți 2 linguri de unt cu 3 linguri de ulei de măsline. Când untul și uleiul încep să sfârâie, adăugați 2 bucăți de pui și gătiți timp de 3 minute. Când puiul este rumenit, răsturnați și gătiți cealaltă parte timp de 3 minute.
Scoateți și transferați pe placă. Topiți încă 2 linguri de unt și adăugați încă 2 linguri de ulei de măsline. Când untul și uleiul încep să sfârâie, adăugați celelalte 2 bucăți de pui și rumeniți ambele părți în același mod.
Scoateți tigaia de pe foc și adăugați puiul în farfurie.
În tigaie se adaugă sucul de lămâie, stocul și caperele. Reveniți la aragaz și aduceți la fierbere, răzuind bucăți maro din tigaie pentru un plus de aromă. Verificați dacă există condimente. Întoarceți tot puiul în tigaie și fierbeți timp de 5 minute.
Scoateți puiul pe platou.
Adăugați restul de 2 linguri de unt în sos și bateți puternic.
Se toarnă sosul peste pui și se ornează cu pătrunjel.