Piatră Crab Potstickers
Stone Crab Potstickers ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 241 calorii, 14g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 1.55 pe portie, această rețetă acoperă 14% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de arahide, albus de ou, frunze de coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuit și pescatarian dieta. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare chinezească. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 61%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Crab de piatră cu sos de muștar, Homar și Crab de piatră Enchilado, și Sosuri De Scufundare A Crabului De Piatră pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Faceți sosul de scufundare: într-un castron mic combinați oțet, sos de soia, ulei de susan și ghimbir. Puneți deoparte și lăsați aromele să se dezvolte.
Într-un bol mediu, bateți împreună albusul de ou, oțetul și uleiul de susan; condimentează-l cu sare și piper.
Adăugați ghimbirul, șalotul, scallionul și cilantro. Alege peste crab pentru a elimina orice biți fără stăpân de coajă și de a sparge orice bucăți mari. Îndoiți carnea de crab în amestecul de albus de ou.
Așezați 1 lingură de amestec de crab în centrul unui înveliș wonton. Umpleți marginile cu apă și pliați în jumătate pentru a crea o formă de jumătate de lună. Îndoiți marginile între degete, făcând aproximativ 4 sau 5 pliuri. Repetați cu umplutura și ambalajele rămase.
Într-o tigaie cu fund plat de dimensiuni medii, încălziți 2 linguri ulei de arahide la foc mediu-mare.
Adăugați jumătate din găluște, încrețiți partea în sus și prăjiți timp de 1 până la 2 minute, până când fundul se rumenesc. Adăugați cu grijă 1/4 cană de apă în tigaie, se poate stropi. Acoperiți și aburiți găluștele timp de 4 până la 5 minute.
Scoateți capacul și continuați să gătiți până când cea mai mare parte a apei este evaporată. Curățați tigaia și repetați.
Se servește imediat cu sosul de scufundare.
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Chardonnay, Muscadet și Riesling sunt alegeri excelente pentru Crustacee. Buttery chardonnay este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Aubert Lauren Vineyard Chardonnay cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 139 de dolari pe sticlă.
![Aubert Lauren Vineyard Chardonnay]()
Aubert Lauren Vineyard Chardonnay
Lauren Estate Chardonnay din 2011 amintește întotdeauna de un amestec ipotetic de epocă de coasta Sonoma întâlnește Burgundia albă. Acest Lauren 2011 este clar în mod natural, cu nuanțe de clorofilă verde pe margine. Aromaticele sunt clasice Lauren cu nuanțe de lămâie-minerală, pere uscate și chiar unele tonuri de ceai verde. Aromaticele pronunțate ale fructelor și mineralelor dau un sentiment organic de loc. Buchetul este cu mai multe fațete, cu indicii de produse coapte cu mere și pietre umede. Senzația gurii prezintă o notă de vârf a glicerinei, urmată de o structură acidă găsită doar la Lauren.Vinul are o ușoară claritate tulbure care arată angajamentul lui Aubert față de vinificația minimă intervențională.