Philly Cheesesteak Dip
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete hor d ' oeuvre, așa că încercați Philly Cheesesteak Dip. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă fără gluten servește 12 și costă 60 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână brânză americană, piper, ulei vegetal și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 19%. Acest scor este destul de rău. Încercați Philly Cheesesteak, Philly Cheesesteak, și Philly Cheesesteak Dip pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor vasul de copt rezistent la cuptor de 1 litru cu spray de gătit.
În tigaie de 10 inci, încălziți uleiul, ceapa și ardeii grași la foc mediu; gătiți și amestecați aproximativ 5 minute sau până când ceapa s-a înmuiat și a devenit translucidă. Se amestecă friptura de vită; gatiti 2 minute.
Adăugați ardei iute, brânză americană, cremă de brânză, maioneză și piper; se amestecă până se topește brânza.
Se toarnă amestecul în vasul de copt; se presara cu parmezan.
Coaceți descoperit 25 până la 30 de minute sau până se rumenesc deasupra.
Se servește cu covrigi ca dippers.