Peștele și chipsurile lui Toby

Peștele și chipsurile lui Toby
Rețeta Toby ' s Fish and Chips este gata în aproximativ 13 minute și este cu siguranță un extraordinar pescatarian opțiune pentru iubitorii de mâncare scoțiană. Acest curs principal are 379 calorii, 48G de proteine, și 6g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4 și costă 3,84 USD pe porție. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați sugestii de servire: cartofi prăjiți, cod, praf de usturoi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a folosi cartofii prăjiți, puteți urma acest fel principal cu Super Alimente Cartofi Dulci Desert Cartofi Prajiti ca desert. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 86%. Rețete similare includ Bere pește bătut (pește și chipsuri), Bere ponosită de pește (pentru Fish N ' Chips), și Toby Tren Tort.

Instrucțiuni

1
Se toarnă zară într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Într-un castron separat, amestecați făina, sarea și praful de usturoi. Înmuiați fiecare porție de pește în lapte de unt, apoi rulați în făină până când este acoperită uniform, pusă deoparte pe farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), FeliatăBrânză Procesată Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Velveeta), Feliată
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
(tub Mare)(tub Mare)
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
3
Încălziți friteuza cu grăsime adâncă la 360 de grade F și gătiți peștele timp de 6-8 minute, sau până se rumenesc și gata. Pentru a verifica dacă există coacere, tăiați într-o porție și verificați dacă peștele este fulgios și arată alb lăptos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
4
Se servește cu cartofi prăjiți, Salată de varză și pâine cu usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegeri excelente pentru pești. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care merg cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Ouxlner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb delicat aromat. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, poate chiar să se ocupe de un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Menage A Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio
Ménage à Trois Reflectoarelor straluceste o lumina reflectoarelor pe revigorant de citrice, arome, in cel mai ametitor. Limelight este o nouă stea cu arome sexy de flori de portocal care duc la zesty key lime și arome de mere Granny Smith care te fac să te îndoiești. O notă de dulceață de caprifoi și mineralitate echilibrează notele pronunțate de citrice înainte ca perdelele să cadă cu un finisaj răcoritor de crocant.
DificultateUșor
Gata În13 m.
Porții4
Scor De Sănătate52
Revista