Pește și chipsuri fără Gluten
Rețeta de pește și chipsuri fără Gluten ar putea satisface pofta scoțiană în aproximativ 45 minute. Această rețetă face 2 porții cu 1028 calorii, 45g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. Pentru $3.78 pe portie, această rețetă acoperă 35% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 2 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână ulei de canolan, apă spumantă, făină de orez și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Funcționează bine ca un fel principal destul de scump. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și pescatarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 84%. Acest scor este minunat. Încercați Chipsuri de ciocolată de casă fără zahăr-cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Chipsuri de cartofi dulci fără Gluten, și Brioșe de ciocolată fără Gluten cu chipsuri de mentă pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Aduceți oală mare cu apă sărată la fiert.
Tăiați cartofii în bețe de chibrit groase de 1/4 inch. Gatiti cartofii in apa clocotita doar pana cand incepeti sa se inmoaie, 3 pana la 4 minute. Folosind lingura cu fante sau clești, transferați bețișoarele de cartofi în strecurătoare pentru a se scurge.
Scoateți pe o tăietură și uscați cartofii.
Se toarnă suficient ulei de canola într-o oală mare și grea pentru a ajunge la adâncimea de 4 inci.
Încălziți uleiul la 177°.dacă nu aveți termometru, puteți prăji câțiva cartofi de test. Uleiul ar trebui să baloneze imediat, iar cartofii ar trebui să se învârtă, nu să se scufunde și să devină maro auriu în câteva minute. Lucrând în loturi, adăugați cartofii în ulei și prăjiți până se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.
Se presară sare și piper.Întoarceți uleiul la 177°.între timp, într-un bol de amestecare, bateți 1 1/2 căni de făină de orez cu berea. Se condimentează cu 1/4 linguriță de sare.Se usucă bucățile de pește și se condimentează cu sare.
Puneți făina rămasă într-un castron sau farfurie puțin adâncă și dragați peștele, scuturând excesul. Înveliți peștele în aluat, unul câte unul, și prăjiți în loturi - aproximativ 4 sau 5 pe lot. Gatiti, rotind in oala, pana se rumeneste si gatiti, aproximativ 4 pana la 5 minute.
Transferați pe o foaie de copt căptușită cu un prosop de hârtie pentru a se scurge.Condimentați peștele și chipsurile cu sare de mare și serviți imediat cu mult sos Tartar de mărar pentru scufundare. Înfășurați chipsurile într - un con de hârtie pergament-sau ziar! - pentru un plus de atingere.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir
Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir sunt alegerile mele de top pentru pește. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca gloata Pinot Gris. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,9 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Rabla Pinot Gris
Ceața târzie a dimineții, zilele răcoroase continuu și Vânturile răcoroase de după-amiază se adaugă unui vin delicat, dar aromat. Acest Pinot Gris are o culoare aurie deschisă și un nas complex, parfumat de fructe, care dezvăluiestraturi de mango, ceai de iasomie, scorțișoară și pepene galben. Nucul prăjit neted și ușor și mierea echilibrează fructele și lasă loc unui finisaj crocant, persistent, plin de iarbă proaspăt tăiată și piersici.