Pește și chipsuri bătute cu bere

Pește și chipsuri bătute cu bere
Bere-ponosită de pește și Chips-uri ar putea fi doar Scoțian rețeta pe care o căutați. Acest fel principal are 409 calorii, 25g de proteine, și 15g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. Pentru $2.3 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de cartofi de copt, bere, file de cod și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma berea întunecată, puteți urma acest fel principal cu Înghețată De Bere Cu Nuci ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 57%. Acest scor este destul de bun. Încercați Bere Ponosită Fish ' N ' Chips, Pește și chipsuri bătute cu bere, și Pește și chipsuri bătute cu bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați peștele și 1/4 cană de bere într-un castron mediu. Acoperiți și răciți timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Așezați cartofii pe o tigaie cu jeleu acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CartofiCartofi
JeleuJeleu
RolaRola
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
4
Stropiți cu 1 lingură de ulei și presărați cu 1/4 linguriță de sare; aruncați bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
5
Coaceți la 450 timp de 20 de minute sau până se rumenesc și crocant, amestecând după 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
6
Scurgeți peștele; aruncați lichidul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
7
Presărați pește cu 1/4 linguriță de sare. Cântăriți sau lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
PeștePește
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
8
Combinați 3/4 cană de bere rămasă, făină și 1/2 linguriță de piper negru proaspăt măcinat într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru MăcinatPiper Negru Măcinat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
9
Adăugați pește în amestecul de bere, aruncând ușor pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BereBere
PeștePește
10
Încălziți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
11
Scoateți peștele din castron, scuturând excesul de aluat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
12
Adăugați pește în tigaie; gatiti 3 minute sau pana se rumeneste. Întoarceți peștele; gatiti 3 minute sau pana cand se face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Presărați pește cu 1/4 linguriță de sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
PeștePește
SareSare
14
Serviți imediat cu chipsuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi PrăjițiCartofi Prăjiți

Vin recomandat: Pinot Grigio, Gruener Veltliner, Pinot Noir

Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Zind-Humbrecht Calcaire Pinot Gris
Culoare galben strălucitor / auriu, destul de luminos. Superb nas prăjit fumuriu, tipic pentru acest strugure pe calcar din Alsacia (fără stejar nou în vinurile noastre, doar contact total de drojdie foarte lung). Unele arome reductive ușoare care se potrivesc de fapt stilului Pinot-Gris uscat. Palatul este bogat și cremos, cu o textură catifelată, dar complet uscat. Este un vin ușor de băut acum, deoarece nu există o greutate inutilă. Finisajul este frumos și rotund, dar complet uscat. Amestecul complex de calcar aduce un echilibru acid mare și o anumită greutate. Ar trebui să se dezvolte foarte bine în următorii câțiva ani.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate17
Revista