Nu puteți avea niciodată prea multe rețete scoțiene, așa că încercați pește și chipsuri. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 13g de grăsime, și un total de 158 calorii. Această rețetă fără lactate și pescatariană servește 65 și costă 18 cenți pe porție. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați muștar dijon, muștar dijon, maioneză și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Acesta este adus la tine de Williams Sonoma. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 27 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 15%, ceea ce nu este atât de uimitor. Rețete similare includ Pește bătut cu bere (pentru pește N ' Chips), Pește bătut cu bere (pește și chipsuri), și Pește și chipsuri.
Instrucțiuni
1
Pentru a începe bătutul, într-un castron, combinați făina, praful de copt, sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Piersicile Proaspete Sau Congelate Tăiate Felii
Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
2
Se toarnă berea într-un alt bol și se amestecă gălbenușul de ou. Faceți o fântână în centrul amestecului de făină. Bateți treptat amestecul de bere în amestecul de făină până se formează un aluat neted. Set aside.To faceți chipsurile, curățați și tăiați cartofii în felii de 1/3 inch grosime și apoi în bețișoare de 1/3 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Soiuri De Ciuperci
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
Lorann Bucătărie Profesională®
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
3
Răspândiți pe prosoape de hârtie. Nu clătiți.Poziționați un suport în treimea superioară a cuptorului și un suport în treimea inferioară a cuptorului. Preîncălziți la 232°.In un cuptor olandez sau o friteuză adâncă la foc mare, se toarnă ulei la o adâncime de 3 inci și se încălzește la365 pe un termometru de prăjit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Otet De Mere Sau Sos Iute, Pentru Servire
1 Kilogram Pulpe De Pui
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Adăugați cartofii în loturi și prăjiți până încep să devină aurii, aproximativ 5 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați pe prosoape de hârtie pentru a se scurge. Opriți focul sub ulei. Într-o tigaie, întindeți cartofii într-un singur strat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
2 Portocale Medii, Feliate și Tăiate în Jumătate
5
Coaceți pe raftul superior al cuptorului până când este crocant, aproximativ 5 minute. Reduceți temperatura cuptorului la 93°.între timp, uscați fileurile de pește și condimentați cu sare și piper. Într-un castron mic, bateți albușul până se formează vârfuri moi și pliați în aluat. La foc mare, readuceți uleiul la365. înmuiați 2 fileuri în aluat, lăsând excesul să se scurgă. Coborâți-le în ulei. Se prăjește, întorcându-se ocazional, până devine auriu, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
File De Pește
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
6
Transferați peștele într-un platou rezistent la cuptor și așezați-l pe raftul inferior al cuptorului. Repetați cu restul fish.In un castron mic, amestecați împreună maioneza, usturoiul și muștarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
1 Portocala, Coaja
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
7
Scoateți cartofii și peștele din cuptor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Presărați cartofii cu sare și îngrămădiți-i pe platou cu peștele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
9
Se ornează cu pene de lămâie și crenguțe de pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De Lămâie
Bulion De Pui Sau Bulion De Legume (sau Mai Mult După Cum Este Necesar)
10
Se servește cu maioneza aromată și ketchup și/sau oțet de malț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet De Malț
1 Castravete Englezesc, Decojit, Fără Sămânță și Feliat Subțire
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este Santi Sortesele Pinot Grigio. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 17 dolari.