Pește întreg la grătar cu sos de roșii prăjite-Chile
Pește întreg la grătar cu sos de roșii prăjite-Chile ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 6,51 USD pe porție. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian are 686 calorii, 77g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ulei de canolan, oregano mexican, coriandru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Tacos de pește la grătar cu Salsa prăjită-chile-și-avocado, Ochi de coastă la grătar cu sos de roșii și Poblano Chile, și Pește prăjit la tigaie cu sos de roșii mediteraneene.
Instrucțiuni
1
Tapetați tigaia mare și grea cu folie.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
Folie De Aluminiu
2
Așezați roșiile și ardeii iute în tigaie; gatiti la foc mediu-mare pana cand cojile incep sa se blisterizeze si sa se innegreasca in pete, intorcandu-se ocazional, aproximativ 20 de minute pentru rosii si 10 minute pentru ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
Ardei Iute
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Se ia de pe foc și se răcește ușor. Curățați roșiile; transferați la procesor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tomate
4
Adăugați ardei iute, ceapă și usturoi. Se amestecă până se formează piure grosier.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute
Usturoi
Ceapă
5
Transferați sosul în castron. Se amestecă coriandru, pătrunjel și sare. (Poate fi pregătit cu 4 ore înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm
Pătrunjel
Sos
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Pregătiți grătar (căldură medie-mare) sau preîncălziți broiler. Clătiți peștele în interior și în exterior cu apă rece; se usucă. Deschideți peștele plat, ca o carte. Frecați peștele în interior și în exterior cu ulei; presărați în interior cu oregano, sare și piper. Dacă faceți grătar, puneți peștele, deschis plat, în coșul pentru grătar. Dacă se fierbe, așezați peștele, deschis plat, pe foaia de copt cu margini unse. Grătiți sau prăjiți peștele până când este opac în centru, aproximativ 6 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Piper
Apă
Pește
Sare
Ulei De Gătit
Condimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Pui Broiler
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
2
Folosind spatula, transferați peștele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pește
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
3
Se presară cu suc de lămâie; se servește cu sos de roșii și tortilla caldă de porumb.
Fish funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Gruener Veltliner și Pinot Noir. Peștele este la fel de divers ca vinul, așa că este greu să culegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau gr Arkullner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cărnos, puternic aromat, cum ar fi somonul și tonul, se poate descurca chiar și cu un vin roșu deschis, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Menage un Trois lumina reflectoarelor Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 11 dolari pe sticlă.