Pește-spadă Mofongo

Pește-spadă Mofongo
Nu poți avea niciodată prea multe rețete de fel principal, așa că încearcă Swordfish Mofongo. Această rețetă servește 6 și costă 7,65 USD per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 51 g de proteine, 39 g de grăsimi și un total de 951 de calorii. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Un amestec de sare și piper, ghimbir pudră, pește-spadă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 50 de minute. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 69%. Acest scor este bun. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-au plăcut și Mofongo, Mofongo cu creveți și Pastrami Mofongo.

Instrucțiuni

1
Amestecă 6 căni de apă rece cu 2 linguri de sare, într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Supa Usoara De Fructe De Mare, La Nevoie, Pentru Servire, OptionalSupa Usoara De Fructe De Mare, La Nevoie, Pentru Servire, Optional
1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar1 Cană De Făină Universală Sau Mai Mult, După Cum Este Necesar
Echipamente pe care le vei folosi
La 6 PătlaginiLa 6 Pătlagini
2
Adaugă pătlaginele și lasă la macerat 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Până La 6 Pătlagini Verzi, Decojite și Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch5 Până La 6 Pătlagini Verzi, Decojite și Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch
3
Într-o friteuză sau o oală cu fundul greu, încălziți suficient ulei pentru a ajunge la jumătatea părților laterale ale oalei, la 375 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 6 Pătlagini Verzi, Decojite și Tăiate în Bucăți De 1/2 InchLa 6 Pătlagini Verzi, Decojite și Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Cartofi Fierți1 Cană De Cartofi Fierți
4
Scoateți pătlaginele din apă, clătiți și uscați cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Echipamente pe care le vei folosi
Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)Tăiat în Porții De 1/2 Inch (2 De Persoană, De 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
5
Adăugați-le în uleiul încins, în reprize, și prăjiți până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Apă Rece6 Căni De Apă Rece
6
Scoateți-le din ulei pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
7
Intr-un bol mare adaugam faina si asezonam cu sare si piper, dupa gust. Trageți peștele-spadă în făină asezonată, eliminând excesul. Într-o tigaie la foc mediu-mare, adăugați 2 linguri de unt. Cand untul este fierbinte adauga pestele spada. Gatiti pana se rumenesc, aproximativ 4 pana la 5 minute pe fiecare parte. Aranjați medalioanele pe un platou și păstrați la cald până la servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Pește-spadăPește-spadă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
8
Intr-o cratita, la foc mediu, adauga baconul si caleste pana se rumenesc marginile, apoi scoatem din tigaie si scurgem pe prosoape de hartie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
9
Adăugați pătlaginile fierte, ghimbirul, usturoiul, baconul și cartofii într-un robot de bucătărie și amestecați până se omogenizează bine (nu faceți piure). Se amestecă arpagicul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Tăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorTăiate în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici1 Fâșie De Slănină, Tăiată în Lardoane Mici
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
10
Scoateți amestecul din robotul de bucătărie într-un vas de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
11
Acoperiți medalioanele de pește-spadă cu fructe proaspete sau bulion ușor de fructe de mare, dacă doriți, și serviți cu amestecul de pătlagină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe ProaspeteFructe Proaspete
Pește-spadăPește-spadă
3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)3 Până La 4 Kilograme De Pește-spadă Proaspăt, Tăiat în Porții De 1/2 Inch (aproximativ 2 De Persoană, 3 Până La 4 Uncii Fiecare)
Dovlecel, Nedecojit și TocatDovlecel, Nedecojit și Tocat
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă

Vin recomandat: Pinot Noir, Pinot Grigio, Gruener Veltliner

Peștele-spadă funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Pinot Grigio și Gruener Veltliner. Peștele este la fel de divers ca și vinul, așa că este greu să alegi vinuri care se potrivesc cu fiecare pește. Un vin alb crocant, cum ar fi un pinot grigio sau un Grüner Veltliner, se va potrivi oricărui pește alb cu aromă delicată. Peștele cu carne, cu aromă puternică, cum ar fi somonul și tonul, poate face față chiar și unui vin roșu ușor, cum ar fi un pinot noir. Ai putea încerca Weinert Cavas de Weinert. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Weinert Cavas de Weinert
Weinert Cavas de Weinert
Tonul profund de rubin, cu sclipici violet, ia naștere structura stabilă și viguroasă. Bogăția sa tanică îi garantează longevitatea, dar predomină fructele coapte discrete. Un vin echilibrat, plin de corp, care are parfumuri reminiscente de stejar pe final lung. Un amestec de Cabernet Sauvignon, Malbec și Merlot.
DificultateExpert
Gata În1 h, 50 m.
Porții6
Scor De Sănătate36
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista